Keskustelu:Norsunluurannikon jalkapallomaajoukkue

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Côte d'Ivoire[muokkaa wikitekstiä]

Huomautan Norsunluurannikon olevan virallisesti kaikilla kielillä Côte d'Ivoire, myös suomeksi, siksi katsoin tarpeelliseksi lisätä huomautuksen. Norsunluurannikko sinänsä on vakiintunut suomenkielinen nimi maalle, eikä huomautusta suurempiin muutoksiin toki ole tarvetta. -Les 25. toukokuuta 2006 kello 22.11 (UTC)

Ainakin Kielitoimisto pitää Norsunluurannikkoa ensisijaisena terminä ja ilmoittaa Côte d'Ivoiren olevan rinnakkaisnimi. [1] Mielestäni molemmat nimet voidaan kyllä mainita artikkelissa. --Jannex 26. toukokuuta 2006 kello 19.58 (UTC)
Niin, sitä tarkoitinkin. Noin poliittisen korrektiuden nimissä, ja toisaalta myös siksi, että muun muassa MM-kisoissa Norsunluurannikko esiintyy ranskankielisellä nimellään. -Les 26. toukokuuta 2006 kello 20.04 (UTC)
Norsunluurannikon päätöksillä ei ole valtaa Suomessa. -Samulili 26. toukokuuta 2006 kello 20.14 (UTC)
Tässä yhteydessä riittää, että FIFA:ssa on. -Les 26. toukokuuta 2006 kello 20.18 (UTC)

Nollat mukana puhtaasti esteettisyyden takia (eivät muuta informaatiosisältöä, joten mielestäni parempi kanssa kuin ilman). Joku osaava voisi luoda kuitenkin mallin kokoonpanoille niin ei tarvitsisi säätää niiden tai välilyöntien kanssa sisentääkseen. -Les 30. toukokuuta 2006 kello 20.50 (UTC)

Esteettisyysseikat ovat hankalia ja niiden korjaamisessa tulee olla varovainen. Minua turhat nollat pelinumeroissa häiritsevät enemmän kuin se, että nimet olivat vähän eri tasossa. Kannatan myös lämpimästi mallineen käyttöönottoa. Mallineeseen olisi mahdollista lisätä myös muita tietoja kuin numero, nimi ja seura. --Jannex 30. toukokuuta 2006 kello 20.59 (UTC)

Eniten otteluita ja maaleja[muokkaa wikitekstiä]

Ainakin Kolo Tourélla, Didier Zokoralla ja Bonaventure Kaloulla on nykypelaajista enemmän maaotteluita kuin Drogballa. Koska nuo tiedot eivät perustune mihinkään luotettavaan tietolähteeseen, otin ne pois. --SM 11. kesäkuuta 2006 kello 08.54 (UTC)