Keskustelu:Noah Crawford

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Nonii taas päästiin tähän aiheeseen. Minun mielestä ainakin esiintynyt ikäänsä nähden jo melko tunnetuissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, joten miks ei. --Griffelkin 10. kesäkuuta 2009 kello 12.00 (EEST)

Lähinnä kriteerinä oli artikkelin puute en-wikistä. Crawfordia ei edes mainita en:My Name Is Earl artikkelissa, joten se ei liene kovin oleelline rooli. Animaatio on suoraan videolle mennyt "massatuotanto", joten ääninäyttelijänäkään ei ansiot vielä ainakaan vakuuta. --Harriv 10. kesäkuuta 2009 kello 23.56 (EEST)
No jaa, sarjasta voisi sanoa noin, mutta ei välttämättä ääniroolista. En kuitenkaan ymmärrä mikä ihme vertailun kohde on en-wiki. --Griffelkin 11. kesäkuuta 2009 kello 00.51 (EEST)
Se että jos siellä ei ole artikkelia englanninkielisestä henkilöstä, niin ei kyseessä ole ainakaan kovin merkittävä tapaus. Kun IMDB:tä kummempi lähde ei noteeraa, niin en pitäisi merkittävä. --Harriv 11. kesäkuuta 2009 kello 02.57 (EEST)
Ei puuttuminen en-wikistä paljon merkitse. Aika monesta amerikkalaisesta olen itsekin kirjoittanut, joista ei en-wikissä vielä artikkelia ole, vaikka merkittävyydessä ei pitäisi olla epäselvyyttä. Joistakin artikkeli on tullut en-wikiin sitten myöhemmin, tulee mieleen esim. Himan Brown ja Ernest Kinoy. Ja tämä ei ollut kannanotto tämän artikkelin merkittävyyteen. Edit: Ai niin, tällä hetkellä on työn alla artikkeli Jan Hartmanista, josta myöskään ei artikkelia en-wikissä ole, vaikka kuitenkin on kolme Emmyä saanut[1] --Otrfan 11. kesäkuuta 2009 kello 03.18 (EEST)
Nojoo, käsikirjoittajat eivät ole parrasvaloissa kuten näyttelijät :) Mutta edelleen sitä mieltä että tässä tapauksessa sen verran ohut CV ettei pelkästään sen perusteella artikkelia tarvitse, sisältö kun on tosiaan pelkästään IMDB:n varassa. --Harriv 12. kesäkuuta 2009 kello 00.54 (EEST)