Keskustelu:Nimipäivä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö Wikin kalenteriin lisätä nykyisten tietojen lisäksi nimipäivät? Onkohan tarpeellista/järkevää? Miten tekijänoikeudet? - Saku -

Hyvä idea! Tekijänoikeudet omistaa Helsingin yliopiston almanakkatoimisto. Nimipäiviä saa julkaista maksutta, jos kerralla näkyy alle kahden viikon pituinen ajanjakso [1]. Nimipäivät voisivat olla kalenterisivuilla näin. --Tsemii 19:51 loka 5, 2004 (UTC)

Etunimi-luettelo saattaa olla tässä tapauksessa jo tekijänoikeuden vastainen, muuten nimipäivät voi olla yksittäisten päivien kohdalla, mutta kokonaista aakkosellista etunimi-luetteloa ei saisi-julkaista, tekijänoikeus on juuri tällä nimiluettelolla.

Tämäkö siis merkitsee, että tähän artikkeliin ei saa lisätä luetteloa nimipäivistä, sen enempää aakkosellisesti kuin kalenterin mukaan järjestettynäkään, se olisi tekijänoikeusrikkomus, mutta yksittäisissä päivämääräartikkeleissa ne saavat olla, samoin kuin eri etunimiä käsittelevissä artikkeleissakin, joista muutamissa nimipäivä on myös mainittu? KLS 22. marraskuuta 2007 kello 08.33 (UTC)
Etunimi-luettelo saattaa olla tässä tapauksessa jo tekijänoikeuden vastainen. Onko tosiaan näin? Silloinhan periaatteessa kaikki listat luokassa [[Luokka:Luettelot nimistä Suomessa]] ovat kyseessä. 82.141.95.243 1. marraskuuta 2014 kello 22.06 (EET)

Tynkäkö?[muokkaa wikitekstiä]

Tokko tämä enää mikään tynkä on. Kuka noita tynkä- ja vastaavia mallineita saa poistaa? 88.112.106.59 27. lokakuuta 2009 kello 09.01 (EET)