Keskustelu:Nalle Luppakorva

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En saa asiasta ihan selvää, mutta ilmeisesti tätä on esitetty (Tsekko)Slovakiassa ja Unkarissa, Slovenia epäilyttää. --Höyhens 6. kesäkuuta 2007 kello 17.00 (UTC)

Nalle Luppakorva ei ole lapsi vaan pehmonalle, kuten todetaan siinä jaksossa, jossa Luppakorva lähtee etsimään Pakkasta ja joulukuusta. Tarinahan tapahtuu Luppakorvan menneisyydessä, "eräänä jouluna". Isojussikin on jänis, kuten hän itse toteaa jaksossa Luppakorvan nimipäivästä. Pikkujussitkin ovat jäniksiä, ja niin edelleen. Käyvät kyllä kaikki lastentarhassa päivisin, mutta äiti on vain pikku-Jusseilla, ja tietysti Nöfnöf-täti sillä possulla. Ei mistään voi vetää sellaista johtopäätöstä, että hahmot olisivat lapsia.

Artikkelissa puhutaan pikkupupuista mutta kuten yllä on mainittu, niiden nimi on pikku-Jussit. 195.197.240.134 8. huhtikuuta 2008 kello 07.33 (UTC)

Muutin maan Sloveniasta Slovakiaksi, kun huomasin slovakialaisen ystäväni tykkäävän "macko usko":sta Facebookissa, eksyin tänne, ja artikkelissa luki tosiaan virheellisesti Slovenia.

Slovenčina = Slovakian kieli Slovenščina = Slovenian kieli

Ei enää YLE Areenalla?[muokkaa wikitekstiä]

Areena ei näytä enää luppakorvaa? Ikassu (keskustelu) 23. tammikuuta 2013 kello 21.21 (EET)[vastaa]