Keskustelu:Näyttötila

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin lähde[muokkaa wikitekstiä]

Artikkeli käännetty enkkuwikistä, enkä käännösvaiheessa juurikaan paneutunut lähteisiin. Googlella tarkistelin yleisimmät (CGA, EGA, VGA, SVGA, XGA) tietoja, jotka oli oikein joten uskoin enkkuwikin artikkelia täysin. Voin yrittää tonkia wikiriippumattomia lähteitä jossain vaiheessa tiedoille. --Agony (403) 15. syyskuuta 2006 kello 18.48 (UTC)

Juu, se tuli mieleeni, kun lisäsin HVGA-standardin, joka on yleistymässä kännyköissä. Sitten huomasin, että en-wikissä moista standardia ei ole, eli käsittääkö tuo vain joitain virallisia näyttötiloja vai onko tuo vain epämääräinen kokoelma yleisimmistä käytössä olevista. --Jannex 15. syyskuuta 2006 kello 18.50 (UTC)
Tällä hetkellä mukana on vain yleisimpiä näyttöstandardeja, mutta en näkisi ongelmaa vaikka artikkelissa käytäisiin läpi myös harvinaisempia standardeja. Tosin nimi ehkä pitäisi muuttaa pelkäksi näyttöstandardiksi, sillä kännykkää ei oikein voi sanoa tietokoneeksi (ja mobiililaitteiden näyttöstandardeille on IMO turha luoda omaa artikkelia). --Agony (403) 15. syyskuuta 2006 kello 19.07 (UTC)