Keskustelu:Mun sydämeni tänne jää

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Ehdotan artikkelia lupaavaksi. --JannE (keskustelu) 2. maaliskuuta 2012 kello 15.46 (EET)

Voisko luokkia vähentää? Nyt oleellinen hukkuu. Gopase+f (keskustelu) 3. maaliskuuta 2012 kello 11.23 (EET)
 1. Symbol support vote.svg perusasiat käsitellään ihan ok ja aukottomasti.
 2. Symbol support vote.svg lähde merkitty.
 3. Symbol support vote.svg malline ok.
 4. Symbol support vote.svg viitteistys lähes aukoton. (rakenne-osio perustunee itse teoksen kuvailuun)
 5. Symbol oppose vote.svg suppea.
 6. Symbol question.svg monta lähdettä. (lähteet aihetta sivuavia)
 7. Symbol oppose vote.svg lähteet sekalaisia aihetta sivuavia.
 8. Symbol support vote.svg kuvitus.
 9. Symbol support vote.svg kieli ok. (johdannossa vähän tarpeetonta toistoa)
 10. Symbol oppose vote.svg luokkia liikaa. olennainen hukkuu. pari pois.
 11. Symbol support vote.svg kielilinkkejä ei taida olla. yleisilme ok.
 12. Symbol support vote.svg artikkelin historia koostuu luotettavalta vaikuttavista lisäyksistä.
8/11 -> Ei vielä lupaava artikkeli. Gopase+f (keskustelu) 6. maaliskuuta 2012 kello 09.55 (EET)
Kiitos kommenteista. En tiedä, kuinka luokittelua muuttaisin, sillä artikkeli on laitettu niihin luokkiin joihin se sopii. Kenties luokan "Suomalaiset iskelmät" voisi sisällyttää luokkiin "Katri Helenan kappaleet" ja "Kari Tapion kappaleet" (toisaalta en tiedä ovatko kaikki heidän kappaleensa iskelmää). Mielestäni artikkeli ei aiheeseen nähden ole suppea. Kovin harvassa kappaleartikkelissa ei ole esimerkiksi laulun synnystä juuri mitään. --JannE (keskustelu) 6. maaliskuuta 2012 kello 13.40 (EET)
Kunhan luokat vähenee, niin sitten menee lupaavaksi. Suppeudelle et taida voida mitään kun parempia lähteitä ei ole olemassa. EDIT: syksyn sävel luokan korvaamista vois harkita luettelolla... mutta se asia ei varsinaisesti tähän keskusteleen kuulu. Gopase+f (keskustelu) 6. maaliskuuta 2012 kello 23.20 (EET)
Käy mielestäni lupaavaksi. Luokkia on kieltämättä paljon, mutta se on ehkä kuitenkin enemmän luokittelusysteemin kuin tämän artikkelin ongelma.--Tanár 7. maaliskuuta 2012 kello 11.39 (EET)
Samaa mieltä. Luokkien järkevyyden voi kyseenalaistaa (usein turhaan), mutta artikkeli kuuluu selvästi jokaiseen näistä luokista (toisaalta onko esimerkiksi luokka Syksyn sävel -finalistit kovinkaan hyvä tai sitten pitäisikö kappaleet luokitella vain alkuperäisen esittäjän mukaan). --PtG (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 11.47 (EET)
Yks mahdollisuus on myös luoda luokka Katri Helenan singlet. Gopase+f (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 11.42 (EET)
Niinno tämä on iänikuinen kappale-single-ongelma. Nimittäin jos tämä artikkeli käsittelee Katri Helenan singleä niin eihän se kuulu luokkaan "Kari Tapion kappaleet". Jos tämä taas käsittelee kappaletta ei se kuulu luokkaan "singlet".--Tanár 7. maaliskuuta 2012 kello 11.48 (EET)
Johdannon perusteella tämä käsittelee Veikko Samulin ja Juha Vainion tekemää kappaletta. --PtG (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 11.50 (EET)
Minusta nykyinen rakenne on mainio ja selkeä, eli ensisijaisesti kerrotaan kappaleesta ja siinä samassa luontevasti myös singlejulkaisusta, josta ei ole niin paljon kerrottavaa, että siitä kannattaisi tehdä erillinen artikkeli. --Sblöbö (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 22.25 (EET)
Käy minun puolestani lupaavaksi tällaisenaan. --Sblöbö (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 22.22 (EET)

Merkkaan ja arkistoin. Riittävä yksimielisyys saavutettu. Luokitteluongelmat ratkaistakoon muualla. Gopase+f (keskustelu) 7. maaliskuuta 2012 kello 22.25 (EET)