Keskustelu:Mukkula

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Saanen pyytää kirjoittajaa korjaamaan itse omat virheensä: turha kehuminen jääköön pois ja artikkelista kunnollinen ja asiallinen. Miksi pitää muuten kehua noin kamalasti? Tuttuni asuu Lahdessa ja hänen mielestään Mukkula ei ole mitenkään erityisen "lapsiystävällinen" paikka... Belekem 31. elokuuta 2007 kello 15.19 (UTC)

Edellinen muokkaaja oli rajannut Mukkulan idässä Mukkulankatuun. Timonkadun ja Vanhantien kerros- ja rivitaloalueet kuuluvat selkeästi Mukkulan ydinalueisiin. Muihin kaupunginosiin ne eivät luontevasti sijoitu, jolloin valtatie 24 on selvemmin Mukkulan itäraja. Toisaalta valtatie 24:n itäpuolinen Holma on luonteeltaan Mukkulan ja Kytölän rajavyöhyke. Pohjoisempana valtatie 24:n itäpuolinen Soltti voidaan Holman tavoin laajasti katsoa Mukkulan osaksi.

Kilpiäisten ja Mukkulan välillä Merrasoja virtaa selkeänä rajana Kilpiäisten vanhainkodille saakka. Savistenkulmassa Mukkulan ja Kilpiäisten raja kulkee mielestäni Lehtiojantien itäpuoliskolla ja Mukkulankadulla jatkuen Latokarkeankatua kaupungin rajalle.

Eero-80 29. lokakuuta 2008 kello 20.10 (EET)[vastaa]

mukkulassahan ei ole enää tuota nuorisotaloa