Keskustelu:Monica Seles

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelissa mainitaan että Monica Selesiä olisi puukottanut hänen kannattajansa. Asia ei ole näin, muistan tapauksen ja puukottaja oli Selesin vastapelurin, Steffi Grafin kannattaja. Puukotushan tapahtui kesken näiden kahden ottelun. Selesin ollessa muistaakseni ottelussa voitolla, Graftin kimpaantunut kannattaja ryntäsi katsomosta kentälle puukottaen Selesiä. --MarinaKatariina 6. huhtikuuta 2012 kello 16.00 (EEST)

Ei siinä kyllä niin sanottu että se olisi ollut Selesin kannattaja. Tarkensin kuitenkin tekstiä, ja kirjoitin siihen, että puukottaja oli Grafin kannattaja. Lähteessähän tuo sanotaankin. --Stryn (keskustelu) 6. huhtikuuta 2012 kello 16.04 (EEST)

No juu, ei siinä niin suoraan sanota mutta siitä saa kyllä käsityksen että se olisi ollut Selesin kannattaja. Niin ja itse muistin väärin, Seles ei pelannut Grafia vastaan. Mielestäni olisi hyvä lisätä artikkeliin missä tuo puukotus tapahtui tarkentaen. Se tapahtui Hampurissa kesken tennisottelun, tuolloin vastaan Magdalena Maleeva. Maleeva oli häviöllä.--MarinaKatariina 6. huhtikuuta 2012 kello 16.16 (EEST)