Keskustelu:Mistreat

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkeli oli melkoisen yksipuolinen ylistyspuhe, joten editoin sitä neutraalimmaksi. Poistin tekstin "skinhead-kulttuurille ominaista", sillä skinhead-kulttuuri on suurelta osin myös ei-rasistista tai rasisminvastaista. Lisäksi en löytänyt mistään lyriikoita, joissa olisi mainittu kommunismi sanallakaan, joten poistin viittaukset kommunisminvastaisuuteen. Lisäsin myös viittaukset yhtyeen selvästi rasistisiin, valkoista ylivaltaa kannattaviin sanoituksiin. En myöskään löytänyt kappaleita, joissa olisi suoranaisesti ”tuotu esille runsaasti sotaveteraanien asiaa”, mutta jos joku löytää väitteelle lähteen niin voinee lisätä sen takaisin artikkeliin. - Apollyon 30. huhtikuuta 2007 kello 19.23 (UTC)


Kyllä ne on tehnyt lauluja kommunismia/kommunisteja vastaan, en muista laulun nimeä mutta ne laulaa suunillee "Smash up a few commie bastards face..." Eikös se ole kommunismia vastaan?


Kuuntele kappale "Silmien vällii" aika lailla selvää kommari vastaisuutta.. Ja sitte kuuntele esim kappale "Veteran"  –Kommentin jätti 88.195.153.48 (keskustelu – muokkaukset)

Huom. Venäjä-vastaisuus on eri asia kuin kommunisminvastaisuus. --Höyhens 12. syyskuuta 2010 kello 20.09 (EEST)[vastaa]

Jos et tienny nii se tarkottaa kommareita...

Kappaleesta "Tänä yönä" löytyy myös hyvä esimerkki yhtyeen vasemmistolaisuuden vastaisuudesta: "Takkutukat seisoo kuin orrella / Ei tajua, on kohdanneet ne voittajan / pian katua mustaa veri / punikkisian". EDIT: Lisäisin myös sen verran, että Suomessa vasemmistolainen tai epäpoliittinen skinheadiys on verrattain harvinaisempaa tai ainakaan sitä ei noteerata samalla tavalla mediassa. Näin ollen Mistreat edustanee pitkälti "tyypillistä" suomalaista skinhead-kulttuuria. "Valkoisen rodun" paremmuutta Mistreat tietysti kiistatta musiikissaan kannattaa. 213.243.139.191 20. heinäkuuta 2012 kello 20.17 (EEST)[vastaa]