Keskustelu:Minardi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Arkistoitu vertaisarviointi[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.
Artikkeli oli vertaisarvioinnissa 25.8.–8.9.2007

Minardi[muokkaa wikitekstiä]

Väänsin artikkelista päivässä varsin pitkän. Ajattelin yrittää saada artikkelista suositellun, mutta matkaa kyseiseen statukseen kuitenkin vielä on. Haluaisin muiden mielipiteitä artikkelin rakenteesta ynnä muusta. Tällä hetkellä kahdeksan kautta on vailla lähteitä, mutta merkitsen ne pian. Punaisia linkkejä on, mutta yritän saada aiheista artikkelit (huhhuh, niitä on paljon). --JannE 25. elokuuta 2007 kello 19.23 (UTC)

Alkuperä-otsikon voisi vaihtaa historiaksi tjsp ja kertoa aiheesta enemmän. Pystyisiköhän niitä vuosiluvuittain olevia juttuja myös yhdistelemään useamman vuoden jaksoiksi? Taulukko on vähän turhan iso ainakin meikäläisen tietsikan näytölle. Sitten lähteet: vaikka niitä on muuten riittävästi, saisi niistä kyllä suurempi osa olla muualta kuin vain yhdeltä ja ainoalta sivustolta. Katso vaikka en-wikistä, että olisiko jotkut niiden käyttämistä lähteistä sopivia tännekin. --Velma 26. elokuuta 2007 kello 06.18 (UTC)
Suurin osa lähteistä viittaa kilpailutuloksiin ja sitä kautta kausituloksiin, joten mielestäni on luotettavinta viitata niihin kausista ja kilpailuista kerrottaessa. Toki käytän muita lähteitä, kun kirjoitan kilpailujen ulkopuolisista tapahtumista (kunhan ehdin ja viitsin). Omasta mielestäni on järkevää kertoa kausi kaudelta, sillä yleensä menestystä tarkastellaan juuri kausittain. Jaottelin kaudet kuitenkin kuuteen osioon. --JannE 28. elokuuta 2007 kello 15.21 (UTC)

Olen laajentanut joitain kausiosioita, kirjoittanut F1:n jälkeisistä asioista, karsinut punaisia linkkejä ja monipuolistanut jonkin verran lähteitä. --JannE 1. syyskuuta 2007 kello 15.15 (UTC)

Kumpi on parempi, kausi kaudelta -tyyli vai kausien jakaminen ryhmiin? --JannE 3. syyskuuta 2007 kello 12.57 (UTC)

Mielestäni kausi kaudelta -tyyppinen ratkaisu on parempi. Vielä jos loput punaiset kilpailuraporttien linkit saisi "sinistettyä". Muuten kaikin puolin loistava ja kattava artikkeli --Fordson 3. syyskuuta 2007 kello 17.11 (UTC)
Linkkien sinistämisessä kaikki saavat auttaa :). Ainakin tuosta kaudesta 1990 olisi kiva saada raportit, niin olisi koko 1990-luvun kilpailuista raportit. --JannE 4. syyskuuta 2007 kello 12.24 (UTC)
Eikös Dallara liitetty Minardiin? Asiasta olisi hyvä olla maininta tässäkin artikkelissa. --Vnnen 5. toukokuuta 2008 kello 12.10 (UTC)
Oikeastaan Scuderia Italia liitettiin Minardiin. Muistelisin tuosta jo aiemmin kirjoittaneeni, mutta enpä näemmä ollutkaan :). Mutta nyt asia on mainittu. --JannE 5. toukokuuta 2008 kello 14.26 (UTC)

Ei paalupaikkoja?[muokkaa wikitekstiä]

Tekstissä mainitaan, ettei Minardilla olisi yhätään paalupaikkaa. Muistelisin kuitenkin joitakin yksittäistä sadehärdelliaika-ajoa, jossa Minardi onnistui saamaan ennen sateen alkua sijat 1-2. Muistaakseni vielä toinen autoista hylättiin, jolloin Minardin lähtopaikat olivat ensimmäinen ja viimeinen. Voin olla Väärässäkin. –Kommentin jätti 84.250.107.234 (keskustelu)

Arkistoitu vertaisarviointi 2[muokkaa wikitekstiä]

Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Vertaisarviointi pyyntö Suositeltu-statuksen uudelleen arviointia varten. Paljon lähde pyyntöjä, 32/149 lähteestä linkki on rikki ja yhden lähteen osoite puuttuu. Minua ei kiinnosta kehittää artikkelia, mutta toivon, että jotain muuta kiinnostaa parantaa sitä.--Superkissan (keskustelu) 25. toukokuuta 2019 kello 12.25 (EEST)[vastaa]

Viimeisestä kommentista on kulunut 2kk , joten arkistoin vertaisarvioinnin 5 päivän kuluttua, ellei uusia kommentteja tule. --Superkissan (keskustelu) 23. heinäkuuta 2019 kello 13.19 (EEST)[vastaa]