Keskustelu:Mikkeli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ruotsinkielisestä nimestä[muokkaa wikitekstiä]

Käsittääkseni Mikkelin kaupungin ruotsinkielinen nimi on todella Sankt Michel joka lyhennettynä on S:t Michel ( eli Pyhä Mikael). Viimeinen korjaus oli siis käsittääkseni harhaanjohtava. Edellinen muoto oli minusta parempi ellei sitten vielä parempi olisi muoto:

Mikkeli (ruotsinkielinen nimi: Sankt Michel, lyh: S:t Michel) on ...

--Myyrylainen 3. huhtikuuta 2006 kello 05.44 (UTC)

Ks. myös Kielitoimiston lista Suomen ruotsinkieliset kuntien nimet, jossa nimi on tosiaan muodossa S:t Michel. --Mikko Silvonen 9. heinäkuuta 2006 kello 12.25 (UTC)

Mikkelin kaupunginosat[muokkaa wikitekstiä]

Kohtaan "Mikkelin kaupunginosat" ovat muutamat anonyymit käyttäjät lisänneet uudempia kaupunginosia, jotka varmasti eivät ole olleet tekstin mainitsemassa kaupunginhallituksen päätöksessä vuodelta 1951. En löytänyt nykyistäkään listaa kaupungin sivuilta tai Googlen avustuksella muusta luotettavasta lähteestä, joten jää tällä kertaa korjaamatta. --SimoM 5. kesäkuuta 2006 kello 17.18 (UTC)

Samaa katselin itse hieman ihmetellen, siinä kun selvästi mainitaan tuo listan lähde. Toisaalta, jos tuota päätöstekstiä ei ole mistään "varmistettavissa", olisiko tarpeellista luetella kaikki nykyiset kaupunginosat (kyläthän löytyvät jo)? Tai onko ylipäätään tarpeen pitäytyä vain vuoden 1951 tilanteessa? Se on tietenkin eri juttu löytyykö moinen virallinen listaus helposti julkisista lähteistä... --Tsel 5. kesäkuuta 2006 kello 17.30 (UTC)

Mikkelin kuuluisuuksista[muokkaa wikitekstiä]

Lisäisin listaan ehdottomasti kansallisesti kuuluisan tietokone-expertin: Tero Nummelinin. Nummelin on niittänyt taidoillaan ja äärimmäisen aktiivisella tietokoneharrastuksellaan kuuluisuutta, mutta häntä ei ilmeisesti listaan hyväksytä. Olisiko mahdollista korjata tilannetta? Kommentin jätti 84.250.229.172 (keskustelu – muokkaukset).

Toki tilanne on korjattavissa: esität jotain lähteitä tuolle kuuluisuusväitteelle. Google-haun perusteella ei mistään "julkkisesta" voida puhua. Keskustelusivuille jätetyt kommentit on muuten hyvä allekirjoittaa, onnistuu painamalla tuota nimmari-nappia tai laittamalla kaksi viivaa ja neljä "mato-merkkiä" peräkkäin. --Tsel 28. huhtikuuta 2007 kello 11.55 (UTC)

Teknologiakeskus -kohdan olennaisuus[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin kohta "teknologiakeskus" vaikuttaa lähinnä kyseisen Miktech Oy:n mainostekstiltä joka ei liity artikkeliin mitenkään - pyytäisin että joku asiasta enemmän tietävä voisi tarkistaa asian ja korjata jos tarvitsee. --Mutaxe (keskustelu) 19. tammikuuta 2014 kello 16.45 (EET)[vastaa]