Keskustelu:Merje Styf

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Miksi kummassa artikkelin lähteitä on alettu poistella? Onko niissä olevissa tiedoissa jotain suuria virheitä (siinä tapauksessahan artikkelitekstikin pitäisi kai kyniä takaisin alkuperäiseen [1]), vai mikä tässä on ongelmana? --Nironen 20. maaliskuuta 2011 kello 16.21 (EET)

Voi että tätä artikkelin muodonmuutosta [2]. Onko se siis niin, että tiedot hänen SM-mitaleistaan eivät pidä paikkansa, huolimatta siitä, että Tanssiurheiluliittokin on niistä uutisoinut, vai mikä on syynä artikkelin jatkuvaan huonompaan suuntaan viemiseen? --Nironen 20. maaliskuuta 2011 kello 18.29 (EET)

Ainakin muokkaajan käyttäjätunnus viittaa Merja Styfin tanssipariin Sami Vainionpäähän.--Urjanhai 20. maaliskuuta 2011 kello 18.39 (EET)
Huomasin kyllä. Mutta vaikka muokkaaja todennäköisesti on Styfin tanssipari, niin se ei silti mielestäni oikeuta lähteiden ja myöhemmin myös lähteistettyjen tietojen (joille kyllä löytyy tarvittaessa muitakin lähteitä, jos tarve vaatii, esim. joitakin Hesarissa olleita juttuja [3] ja Tanssiurheiluliiton uutinen [4]) poistoa ilman perusteluita. Menestyksen SM-kilpailuissa luulisi olevan varsin merkittävä (ja myös henkilön wikimerkittävyyttä perusteleva) seikka kilpatanssijan uran kannalta, joten en ymmärrä, miksi maininta mitaleista on poistettu. --Nironen 20. maaliskuuta 2011 kello 19.08 (EET)
Kyllä tästä hieman sellainen kuva tulee, että artikkelin aloittajalla on tarve kontrolloida sisältöä. Aloitetaan artikkeli ymmärtämättä, että kuka tahansa voi sitä muokata. Kun tietojen poistamiselle ei ole annettu minkäänlaista syytä, niiden pitäisi antaa kyllä myös artikkelissa olla. --Care 20. maaliskuuta 2011 kello 20.12 (EET)
Maininta SM-mitaleista on nähtävästi poistettu jälleen ja korvattu nopeammin vanhenevalla jutulla "ovat tällä hetkellä maailman ranking-listalla parhaiten menestyvä suomalaispari, sekä Suomen yleisen champion-luokan ranking-ykköset" [5]. Tieto mitaleista on poistettu jo niin monta kertaa, että mielelläni kyllä kuulisin artikkelin luojan, jolle asiasta on kyllä ilmoitettu, perustelut; ei ole vielä osallistunut keskusteluun. --Nironen 20. maaliskuuta 2011 kello 22.57 (EET)
Artikkelin laatija lähetti minulle sähköpostin, jossa hän perusteli muokkaustaan artikkelin keskeneräisyydellä ja halullaan saada tiedot fiksussa järjestyksessä artikkeliin. --MiPe (wikinät) 22. maaliskuuta 2011 kello 08.14 (EET)

Mielelläni katsoisin tästä naistanssijasta parempaa kuvaa, kun tuo kuva on lähinnä tuon miehen kuva. Ja henkilöiden syntymävuodet olisi myös hyvä saada artikkeliin että tietäisi hieman lisää parin kokemuksesta. Korkki74 20. maaliskuuta 2011 kello 22.36 (EET)


Nironen toimesta kommentti takaisin keskusteluun, kiitos.Sisse 23. maaliskuuta 2011 kello 14.26 (EET)
Ei oikein avaudu, mitä tällä kommentilla on tarkoitettu. Mikä kumman kommentti takaisin keskusteluun? Omasta kommentistani oli joku poistanut aiemmin osan [6], minkä myöhemmin jo kumosin perusteettomana [7] (kun artikkelia on muokattu nimimerkillä, joka vastaa henkilön tanssiparin nimeä, ei sen maininta tässä keskustelussa ole mielestäni asiatonta, etenkään, kun kommenttini oli vastaus toisen käyttäjän kommenttiin, jossa asia oli jo mainittu), mutta en ymmärrä, mitä kommenttia tässä nyt ollaan pyytämässä keskusteluun takaisin. --Nironen 26. maaliskuuta 2011 kello 02.47 (EET)