Keskustelu:Mensuvaaran lentokenttä

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tuota ,Nuo lentokentät jotka ovat jääneet itärajan taakse on toisinaan melko vaikeasti paikannettavia ja niitä ei ole oikein romaaneja kirjoiteltu. Toisinaan niiden sijaitia ei täsmällisesti tänäpäivänä tunneta ja nuo henkilöt jotka ovat niitä käyttäneet ovat poistuneet keskuudestamme. Näin ollen en menisi heti kättelyssä poistamaan tietoja joissa on kenttä koordinaatit. En nyt enkä vastaisuudessa. Ottaen huomioon tilanteen että niistä ei ole kaikista edes varmaa havaintoa. Tietty noista kentistä on pohja kuva tuossa teoksessa, mutta valitettavasti en tuota osaa tuohon lisätä. Jos jollain on viiseliäisyyttä hankkia teos ja osaamista niin hieno juttuhann se olisi ,kuten se jos tietoa jostain joskus sattuisi lisää ilmestymään.  –Kommentin jätti 91.152.7.94 (keskustelu)

Lisätä voi aina,mutta poistamalla voi hukata koko tiedon.  –Kommentin jätti 91.152.7.94 (keskustelu)
Nykymuodossaan artikkeli ei sovellu tietosanakirjaan, lisäksi lähteet puuttuvat. Jos artikkeliin saadaan lisättyä lähteet, aihe on ilman muuta merkittävä. – ComradeUranium (keskustelu) 24. toukokuuta 2017 kello 17.54 (EEST)
No itselle sinänsä aivan sama poista pois .Tosin tuo lähde on kyllä tuossa mainittu ja teos on ilmavoimiien historia sarjaa oleva kirja.  –Kommentin jätti 91.152.7.94 (keskustelu)
Minä en voi sivua poistaa, mutta huomeniltapäivällä sivu luokitellaan poistettavaksi, jonka jälkeen ylläpitäjän on mahdollista poistaa sivu. – ComradeUranium (keskustelu) 25. toukokuuta 2017 kello 00.27 (EEST)