Keskustelu:Martinkeskus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämmönen tapaus[muokkaa wikitekstiä]

Kyseisellä ostoskeskuksella on uudet nettisivut, joiden info-osio suoraan kopioutu wikipediasta. Artikkeli on rakennettu martinlaakson nettisivujen ostari-info-osiosta (osittain), joka on sittemmin pienentynyt (syynä se että martinkeskus sai omat nettisivut). Martinkeskuksen uusi nettisivu toimii kuitenkin myös lähteenä (40-v juhlat). Eli pitääkö nyt artikkelia ruveta muuttamaan, koska yksi lähteistä on kopioinut sen itselleen vai miten tämmöissä tapauksissa tehdään?

Ajattelin vain sitä, että wikipediaa ei sitten syytetä artikkelin kopioimisesta tuolta martinkeskuksen sivuilta. --- Nugetti23 21. marraskuuta 2010 kello 20.09 (EET)

Merkittävyys 2013[muokkaa wikitekstiä]

Yli 40-vuotias ostoskeskus jossa on 20 tai enemmän liikettä? Selvästi merkittävä. -- Piisamson (keskustelu) 19. heinäkuuta 2013 kello 14.34 (EEST)

IP-osoitteesta tehty täysin perusteeton merkittävyyden kyseenalaistaminen ei ole merkittävä. Kumosin muokkauksen, koska ei täällä tarvitse tällaisista keskustella ja aikaa tuhlata. --Pxos (keskustelu) 19. heinäkuuta 2013 kello 14.49 (EEST)