Keskustelu:Maria Salo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Elonetistä löytyy Maria Salo[1], joka on näytellyt elokuvassa Pekka Puupää poliisina. Onko sama henkilö? Annetut linkit eivät löydä Saloa – Elonetin he2618 ja IMDb:n 1001025 on Jarmo Heikkinen. Google ei löydä yhtään osumaa haulla: "Maria Salo" "avara luonto". Olipa kerran... -sarjoissa on Maria Salo mainittu yhtenä ääninäyttelijänä. Kwak-haku antoi tulokseksi you tubea ja wikiä eli nettilähteet on aika olemattomat. – JmT 17. marraskuuta 2007 kello 00.45 (UTC)

Ilmeisesti vandalismia, sillä YLEn Avaran luonnon sivuilta ei löydy kyseistä henkilöä, vaan selostajana mainitaan vain Jarmo Heikkinen. Sitä paitsi jos olisi ohjaaja ja käsikirjoittaja, tietoa kyllä löytyisi. Pois vaan. --Ulrika 17. marraskuuta 2007 kello 06.26 (UTC)
Höpö höpö, tämä on ihan merkittävä. Itse asiassa joskus aikasemmin oli mielessä tehdä tästä artikkeli, mutta eipäs tullukkaan mieleen. Siliamaav 18. marraskuuta 2007 kello 16.21 (UTC)
En ole aivan vakuuttunut merkittävyydestä. Varsinkaan, kun mielestäni on vielä epäselvää, että onko Elonetin Salo sama henkilö kuin tämä piirrossarjojen ääninäyttelijä. Otan kuitenkin merkittävyys/roska -mallineen pois, koska ei vaikuta ilmiselvältä roskana poistettavalta aiheelta kuitenkaan. – JmT 18. marraskuuta 2007 kello 22.50 (UTC)