Keskustelu:Manninen (tiikeri)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tarkempia tietoja sairauksista! Vaikka Korkeasaaren tiedotus meni ihan pieleen, niin Wikipediassa pitää olla neutraali näkökulma geeniperimän ja terveydentilan vaikutuksesta lopetuspäätökseen. --Elena 11. tammikuuta 2007 kello 01.32 (UTC)

Merkittävyys?[muokkaa wikitekstiä]

Korvasin {{Roskaa}} mallineen {{Merkittävyys}}-mallineella. Wikipediassa neljä vuotta ollutta artikkelia ei voi noin vain poistaa roskana.

Käyttäjä Pitke oli perustellut omaa poistopyyntöään seuraavasti:

»Yksittäinen tavallisista eläintarhayksilöistä poikkeamaton otus. Ei merkittävä eläintarhatiikereiden perimälle, ja "usean syksyn ajan Kissojen yö -tapahtuman pääosassa"... no... Lopetussyy ei ole mitään erikoista eikä se, että tiikeriinsä rakastuneet helsinkiläiset eivät halua luopua jostain Korkeasaaren "ikonista". Roskana jo aiemmin, aloittaja poisti merkinnän.»

-- Petri Krohn 21. tammikuuta 2010 kello 17.24 (EET)[vastaa]

Merkittävä, ehdottomasti. Kissojen yön päähenkilö useana vuonna. Vähemmästäkin on ihmisiäkin säästetty. --Ulrika 22. tammikuuta 2010 kello 16.34 (EET)[vastaa]

Sen verran pitää kai Suomeen päin vetää, että kannatan säilyttämistä. Ei tästä maasta niin paljon muita kuuluisia eläimiä taida löytyä, että tungosta tulisi, edellyttäen että hevosia ei lasketa eläimiksi. --Otrfan 23. tammikuuta 2010 kello 05.24 (EET)[vastaa]