Keskustelu:Männyn siemen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Ensinnäkin suuri osa kielilinkeistä viittaa pinjaan, ne pitäis perata läpi kaikkien kielten osalta. Toiseksi tietoa tuosta makuhäiriöstä ei juuri ole, mutta meillä on justiin Kainuussa pieni epidemia, josta ei varmasti ole kirjoitettu vielä missään, mutta aion tehdä siitä julkaistavaa toista tietä että älkääpäs panko roskiin. yst. terv. --Höyhens 1. huhtikuuta 2009 kello 19.36 (EEST)

Siis en- ja ru-wikeissä on kyllä maininta. --Höyhens 1. huhtikuuta 2009 kello 19.46 (EEST)

Lupaava artikkeli -keskustelu[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Viitteistä; voiko ruwiki-viitteen poistaa? se viite ru-wikin kopioon (kuten sen teksti sanookin) ja sen viitteistämät asiat taitaa löytyä muistakin viitteistä. Soznanie.info on myös minusta vähän heppoinen viite (sivusto mainostaa luonnontuotteita?), mutta sillä ei viitteistetä mitään sellaista etteikö se tuohon kävisi. Jos kuitenkin joku löytää jonkun paremman viitteet siemenen ravintoarvoista ja käytöstä niin sen voisi vaihtaa. Lupaava-merkinnästä, niin kelpaa minusta lupaavaksi. tms. artikkelista löytyy perustiedot aiheestaan eikä siinä ole mitään ihmeempiä vikoja. --Zache 7. kesäkuuta 2010 kello 09.50 (EEST)

Varmaan voikin viitteen poistaa, joskin aikoinaan oli materiaalia turhan vähän. Hyamin blogin voinee jättää koska se kuvaa ongelman laajuutta eli aiheen merkittävyyttä. Mutta sitten herää toinen kysymys. Kielilinkeissä taitaa olla viitteitä pelkästään männynsiemeniin eli kl-asia pitäisi perata ja taitaa kaikkien kielten osalta olla iso homma. --Höyhens 7. kesäkuuta 2010 kello 10.06 (EEST)
Onkohan missään muussa wikissä Sembramännynsiemenestä omaa artikkelia vai ovatko ne kaikki männynsiemen artikkeleita? Tällöin voisi olla perusteltua laajentaa tämän artikkelin aihetta käsittelemään myös kaikkia syötäviä männynsiemeniä. Sinänsä tämän artikkelin voisi kaiketi myös yhdistää sembramäntyyn joka myös ratkaisisi kaikki kielilinkkiongelmat. --Zache 7. kesäkuuta 2010 kello 10.39 (EEST)
Minusta olisi hyvä ratkaisu yhdistää tämä sembramäntyyn.--Tanár 7. kesäkuuta 2010 kello 14.03 (EEST)
Ainakin venäjänkielisessä on selkeästi oma artikkelinsa tästä, ja siihen kulttuuriin katsoen aivan ymmärrettävästi. Siellä ei taida olla männynsiemen-artikkelia toisaalta. Tsekataan noi vaikka läpi. Ehkä männynsiemen voisi käydä tähän laajennuksena omakseen? Esimerkiksi kasvissyöntiin liittyvä paremmin kuin sembramänty --Höyhens 7. kesäkuuta 2010 kello 14.24 (EEST)

Miten vaan, ei riittäne lupaavaksi, sen verran sekavuutta käsitteissä. --Höyhens 7. kesäkuuta 2010 kello 15.50 (EEST)