Keskustelu:Luettelo ydinvoimaloista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Loviisan ydinvoimalaitos", minkä perusteella tuo laitos joka edustaa hyvin tyypillistä tekniikkaa on kuuluisa? Historiansa perusteella ennemminkin voisi kuvata luotettavaksi mutta eipä juuri muuta. Suomalaisten voimaloiden ainoana kriteerinä lienee niiden oleminen Suomessa? Argus 9. maaliskuuta 2008 kello 15.38 (UTC)

Ennemminkin kannattais luetella ylipäätänsä ydinvoimaloita, nimi siis muutettava. Artikkelin ydinvoima mukaan vuonna 1999 maailmassa oli sähköverkkoon kytkettynä 428 ydinvoimalaa. Äkkiäkös nuo kaikki luettelee, maittain jne. --Anr 9. maaliskuuta 2008 kello 23.09 (UTC)
No tästä ei edes ole oikein kunnon aluksi kyseiselle luettelolle ja kun lähteitäkään ei ole niin voisi varmaankin merkata roskaksi? Jos joku joskus listaa sadat ydinvoimalat, niin siitä vaan, mutta tällaisenaan artikkelin sisältö on merkityksetön. Gopase+f 12. elokuuta 2009 kello 01.06 (EEST)[vastaa]

väärää tietoa

[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko tämä roska artikkeli pelkästään sillä perusteella että USAhan on merkitty yksi ydinvoimalaitos, kun niitä sillä on todellisuudessa noin 104 kappaletta.


Tähän peilaten ei listan kuotettavuudessa taida olla muutenkaan päätä eikä häntää. Mika.niemela.2 (keskustelu) 16. helmikuuta 2024 kello 08.28 (EET)[vastaa]