Keskustelu:Luettelo pokeritermeistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tein tämän artikkelin ensimmäisen version käyttäen lähteessä mainittua kirjaa. Nyt tähän on lisätty koko joukko lähteettömiä termejä, jotka eivät ole ko. kirjasta eli näin ollen saattavat olla jopa virheellisiä. Mitäs nyt tehdään? Lisäksi huomaan, että käyttäjä Laboratory on "vandalisoinut" artikkelia [1] --TBone 8. toukokuuta 2008 kello 05.31 (UTC)

Palautin. Jos on olemassa lähteistetty luettelo, on myös uuden tiedon oltava luotettavuudeltaan samaa luokkaa. Artikkelia ei pidä huonontaa. --M. Porcius Cato 8. toukokuuta 2008 kello 06.02 (UTC)
Osa ns. kakkosversion termeistä on kyllä ihan oikeaa materiaalia (ja niin ollen käyttökelpoisia), mutta suuri osa oli lähinnä slangi-ilmaisuja eikä esimerkiksi kirjallisuudessa käytettävää "terminologiaa". --TBone 8. toukokuuta 2008 kello 08.03 (UTC)
Ilmoitan, että olen vastannut vandalismisyytöksiisi omalla keskustelusivullani. Syytökset ovat vakavia, ja toivon että jatkat keskustelua aiheesta, etkä vain esitä hätiköityjä syytteitä. Lab-oratory 9. toukokuuta 2008 kello 12.42 (UTC)