Keskustelu:Luettelo monikielisistä artisteista ja yhtyeistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Onko Khaled oikeastaan monikielinen? Sillä on melkein kaikki kappaleet arabiankielisiä, muutama ranskaksi ja muistaakseni yksi (Imagine-cover) osittain englanniksi. --Jetman 6. toukokuuta 2006 kello 19.36 (UTC)

Mikä on tämän listan funktio? Lähes kaikki artistit laulavat vähintään kahdella kielellä, varsinkin suomalaiset. Sillanpääkin puhuu ja laulaa paremmin ruotsiksi kuin suomeksi ja englantia osaa kanssa. Mielestäni, tällainen luettelointi on todella tarpeetonta ja hyödytöntä, sillä ketä kiinostaa? --Alexius Manfelt 6. toukokuuta 2006 kello 19.40 (UTC)

Artikkelin nimi

[muokkaa wikitekstiä]

Olisiko järkevämpi nimi vaikka joku "luettelo monikielisistä populaarimusiikin artisteista ja yhtyeistä"? Silloin luettelon ulkopuolelle jäisivät taidemusiikin laulajat, jotka lähes poikkeuksetta laulavat monilla kielillä. --Jetman 6. toukokuuta 2006 kello 19.57 (UTC)

Minunun henkilökohtainen mielipiteetni on, että moista luetteloa ei tarvita, ei edes nimeltään muutettuna. Ensinnäkin kun valitset satunnaisen artikkelinen, niin neljäsosa on joitain luetteloista, joisa on vaan nimiä, toinen neljäsosa on vuosiluku- ym. numeroartikkelitea, kolmas neljännes on tynkiä tai vieläpä minitynkiä ja vasta viimeinen neljännes on kohtuullisa artikkeleita. Miksi siis enää tehdä jotain luetteloita, niin on jo LIIKAA! Minusta Wikipedian pitäisi olla, ei luettettelokokoelma, vaan oikea ensyklopedia, sellainen alan parhaiden perinteiden mukaisen. --Alexius Manfelt 7. toukokuuta 2006 kello 05.18 (UTC)
Plurilingual is not multilingual yet. Maybe the English (original) title should also be renamed ? --Alifono (keskustelu) 27. huhtikuuta 2016 kello 23.05 (EEST)[vastaa]