Keskustelu:Luettelo metallimusiikin termeistä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tällaisesta artikkelista oli jo hieman puhetta metallimusiikkiprojektissa, ja itsekin olen jossain määrin sitä mieltä, että tämänkaltainen knoppitieto on järkevä koota omaksi artikkelikseen eikä pitää sekalaisina tiedonmurusina ympäri wikipediaa. Pelkkää luetteloa en tästä halua koska se ei mielestäni ole tarkoituksenmukaista. --Shovi

Mikäs uusi käytäntö tällainen on: 21. tammikuuta 2007 kello 21.18 Jannex (Keskustelu | muokkaukset) poisti sivun Kikkelihevi (Roskaa, 6 viikkoa lähteetön)? Huomioon pitäisi myös ottaa Wikipedia:Poistettavat sivut/Kikkelihevi, joka päätettiin säilyttää. Nyt voisi joku korjata tämän vakavan virheen ja palauttaa historiasta tietoja tänne artikkeliin, että niille osaisi edes etsiä lähteitä. Tai palauttaa sivun siihen tilaan, missä se oli ennen Jannex:n poistoa ja tehdä sen jälkeen uudelleenohjauksen tänne. Vai onko johonkin ujutettu käytäntö, joka määrittelee kaikki lähteettömät artikkelit poistettavaksi 6 viikon jälkeen? --Zxc 18. huhtikuuta 2007 kello 20.43 (UTC)

on kyllä niin turha aihe taas että, musiikkityyleistä on kyllä jokaisesta ihan oma artikkeli, ja nimitykset hevari ja kikkelihevi on epävirallisia vaikka missä kirjassa toisin sanottaisiin. ja hevaristakin on muistaakseni alentavan stereotypinen artikkeli. melkeen yhtä alentava KUIN nimitys hevari..