Keskustelu:Luettelo Keski-Maan sivuhahmoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämän lienee laatinut joku ei-niin-vakuuttava alan asiantuntija. Poistetaanko roskana ja aloitetaan ns. puhtaalta pöydältä? --TBone 18. elokuuta 2006 kello 05.29 (UTC)

Anteex vaa. Minä tein sivun, ja tiedän sen olevan kömpelösti tehty, mutta voisit antaa rakentavaa kritiikkitä, ja kertoa, mitä siinä täytyy parantaa, eikä saman tien tuomita sitä roskaksi, ja alkaa ehdottaa poistamista. Etukäteen kiittäen RAKENTAVASTA KRITIIKISTÄ ..................W.................. 6. syyskuuta 2006 kello 11.43 (UTC)

Poistin korjattava-mallineen. Nyt luettelo näyttää jo huomattavasti paremmalta, kun laitoin kunnon väliotsikot. Toisaalta olisin voinut laittaa saman tien kaikkiin wikilinkit, mutta laittakoon joku muu jos katsoo tarpeelliseksi. Itse en ole Tolkienia vähään aikaan lukenut, niin W tai joku muu kirjat paremmin muistava voisi tarkistaa tämän --> Luokka:Keski-Maan henkilöhahmot ja katsoa onko joku siellä olevista henkilöistä sopiva myös tähän luetteloon. -- Velma 13. syyskuuta 2006 kello 13.34 (UTC)

Artikkelin nimi[muokkaa wikitekstiä]

Luetellut hahmot eivät ole Keski-Maan vaan kirjojen sivuhahmoja. Miten olisi Luettelo Keski-Maa-kirjojen sivuhahmoista? Tarvitseeko toisaalta listaa rajata sivuhahmoihin? Nikke 16. syyskuuta 2006 kello 15.29 (UTC)

Hetkinen! Esim. Lurtz ja Shárku eivät esiinny kirjoissa, vaan pelkästään elokuvissa. Joten ei nimeä voi muuttaa ainakaan luetteloksi kirjojen sivuhahmoiksi. --..................W.................. 19. syyskuuta 2006 kello 11.59 (UTC)

Tännehän on turha lisätä hahmoja, joista on jo olemassa artikkeli, paitsi jos liität sen artikkelin tänne, ja poistat vanhan. Ja tänne voi lisätä hahmojakin, joita esiintyy vain oheismateriaalissa, esim. Hiisikuningas Gorkil. ----W-- 26. marraskuuta 2006 kello 19.17 (UTC)

Artikkelin nimi on kömpelö.--Kaikenlaisia 24. joulukuuta 2010 kello 09.51 (EET)[vastaa]
Niin on. Ei kuvitteellisen fantasiamaailman jollakin maalla voi olla sivuhahmoja. Jonkun kirjailijan (tässä J. r. R. tolkien) kirjoilla ehkä voi olla.--Urjanhai (keskustelu) 6. heinäkuuta 2013 kello 18.36 (EEST)[vastaa]