Keskustelu:Luettelo Kanadan ja Yhdysvaltain alkuperäiskansoista ja -heimoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kulttuuriantropologit luokittelevat jne...[muokkaa wikitekstiä]

Onko olemassa jonkinlaista lähdettä sille, että tällä sivulla esitetty olisi jokin yleinen luokitteluteltapa?

Ja lisäksi vielä sen verran, että nuo nimet ovat ihan väärin kirjoitettu. Jos tuo näitä artikkeleita suoraan jostain muunkielisestä Wikipediasta, voisi vaivautua edes suomentamaan sen! Tällaisenaan tästä ei ole mitään hyötyä. --SM 28. syyskuuta 2005 kello 18:44:17 (UTC)

Nyt tekis mieli sanoa vmäisesti, mutta kysytään näin että mitä kohtaa tästä sinä et ymmärrä: "Tämä artikkeli on tuotu vieraskielisestä lähteestä ja sen käännös on keskeneräinen."? --Neofelis Nebulosa 28. syyskuuta 2005 kello 19:37:22 (UTC)
Miksi näitä pitää tuoda, jos ei kuitenkaan vaivaudu kääntämään itse? Ei tästä tällaisenaan ole mitään hyötyä kenellekään. Itse olen tehnyt luettelon intiaanikansoista, jossa nimet on suomennettu. Mikä vika siinä on, että tarvitaan tällainen keskenkeräinen käännössivu? --SM 28. syyskuuta 2005 kello 19:43:39 (UTC)
Tajuatko, se oli KESKEN. KES-KEN. Ei VAL-MIS. Kyllä, oli päässyt vähän unohtumaan mutta sellaista sattuu. Helvetin rakentavaa toimintaa sinulta kaiken kaikkiaan. "Ei tästä tällaisenaan ole mitään hyötyä kenellekään." - No mikset sitten työstä sitä itse!?!? Voi herran pieksut sentään...--Neofelis Nebulosa 28. syyskuuta 2005 kello 21:31:23 (UTC)
En tehnyt työtä itse, koska olin tästä tietämättömänä tehnyt jo valmiiksi "työstetyn" (eli suomennetun) luettelon. Sen takia ajattelin kysyä asiaa ennen kuin ryhdyn mitään tekemään. Ainakaan ei ole mitään järkeä olla kahta luetteloa samasta aiheesta. --SM 28. syyskuuta 2005 kello 21:41:52 (UTC)
No ei ole ei. En edes tiedä kuinka monta noita luetteloita on ja mistä menee uudelleenohjaus mihinkin....taitaa olla wikiloman paikka. --Neofelis Nebulosa 28. syyskuuta 2005 kello 21:56:05 (UTC)

Hautala, onko sinusta "Amerikka" sama kuin "Kanada ja Yhdysvallat"? Mikä järki tässä siirrossa oli? Ja voi perustella yhteenvedossa jos tekee ratkaisevia muutoksia, luulisin sun tienneen. --Neofelis Nebulosa 28. syyskuuta 2005 kello 19:37:22 (UTC)