Keskustelu:Lounasseteli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lounassetelin käyttömahdollisuudet

[muokkaa wikitekstiä]

Lainauksia lounassetelin artikkelista:

01. "..., jolla voi ostaa pelkästään ruokaa ja juomaa ravintoloissa."

02. "Lounassetelillä ei voi ostaa alkoholia eikä tupakkatuotteita."

Jotkut Grillit myyvät myös perunalastuja ja/tai makeisia (ylihinnoteltuja), onko lounassetelillä mahdollista ostaa myös näitä, edes lounaan yhteydessä (esim. mukaan otettuna)?

Jos jollakin on tästä tietoa tai kokemusta niin voisi kirjoittaa siitä tänne niin voidaan sitten lisätä itse artikkeliin. --PeqoS7 9. heinäkuuta 2009 kello 09.27 (EEST)[vastaa]

Vero.fi

Lipuketta voidaan käyttää myös elintarvikemyymälöistä saatavien palvelupisteessä annosteltavien Take Away-annosten sekä esim. salaattien ja täytettyjen patonkien maksuvälineenä. Sen sijaan muita elintarvikkeita, esim. pakattuja einestuotteita ei lipukkeella voi maksaa.

Tämän määräyksen nojalla grilliltä saatavat einestuotteet (sipsit, makeiset) eivät ole tuotteita, joita voisi lounasseteleillä ostaa.

Loppupeleissä lounassetelin hyväksyminen maksuvälineeksi on täysin maksun vastaanottajasta kiinni. Jälkeenpäin on mahdotonta yksilöidä, että mikä ostos on maksettu lounassetelillä ja mikä ei. Rolle (keskustelu) 14. helmikuuta 2014 kello 17.59 (EET)[vastaa]