Keskustelu:Ljudmila Markianova

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Lupaava artikkeli -ehdotus[muokkaa wikitekstiä]

Replacement filing cabinet.svg Tämä osio on arkisto. Älä muokkaa tätä osiota.

Ehdotan lupaavaksi artikkeliksi. Täyttää mielestäni vaatimukset jo tällaisenaankin, vaikka laajentaminen on tietysti aina hyväksi. Iivarius (keskustelu) 29. helmikuuta 2016 kello 00.48 (EET)

Lähinnä tästä pitäis karsia epäolennaisuuksia ja tähän artikkeliin kuulumatonta pois. Lisäks artikkeli ei näyttäis olevan vielä stabiili, joten odotellaan siis nyt ainakin hetki millaiseksi tämä muodostuu. Tällaisenaan vastustan LA-statusta. Gopase+f (keskustelu) 1. maaliskuuta 2016 kello 14.43 (EET)
Siellä on sulkuja ja sen sellaista. Johdantoa voisi selkeyttää. Sinänsä aihe on mielenkiintoinen. Mutta ei siis vielä lupaavan tasolla. --Höyhens (keskustelu) 1. maaliskuuta 2016 kello 23.38 (EET)
 1. Symbol support vote.svg perusasiat käsitellään ihan ok ja aukottomasti.
 2. Symbol support vote.svg lähde merkitty.
 3. Symbol oppose vote.svg tietolaatikkomalline puuttuu.
 4. Symbol support vote.svg viitteistys lähes aukoton.
 5. Symbol oppose vote.svg suppea.
 6. Symbol support vote.svg monta lähdettä.
 7. Symbol support vote.svg lähteet käsittelevät aihetta.
 8. Symbol question.svg kuvitusta ei taida olla saatavilla.
 9. Symbol support vote.svg kieli kohtalaista, vielä parannettavaa.
 10. Symbol support vote.svg luokittelu ok.
 11. Symbol support vote.svg kielilinkit ok. yleisilme: johdanto vois olla pitempi +ehkä wikitystä vois lisätä (jos tarpeen) loppupuolelle.
 12. Symbol support vote.svg artikkelin historia koostuu luotettavalta vaikuttavista lisäyksistä.
9/11 -> Lupaava artikkeli. Gopase+f (keskustelu) 4. maaliskuuta 2016 kello 10.02 (EET)
Okei, tämä on parantunut paljon, niin että kelpaa nyt minun puolestani. --Höyhens (keskustelu) 4. maaliskuuta 2016 kello 13.03 (EET)
Onko tämä poliittinen kannanotto, että syntymäpaikka on Aunuksen Karjala? Yleensähän näissä merkitään vain kaupunki + valtio (eli Neuvostoliitto tässä tapauksessa). Johdantoon voisi laittaa tiivistelmän saavutuksista tuon lempinimen rinnalle. --PtG (keskustelu) 4. maaliskuuta 2016 kello 22.27 (EET)
Lisäksi tuolta pitäisi poistaa lähdeviitteet osio-otsikosta, ne tekee otsikosta sisällysluettelossa hölmön eikä linkkaaminen osioon onnistukaan enää niin helposti. --PtG (keskustelu) 5. maaliskuuta 2016 kello 08.57 (EET)

Päätän arvioinnin. Uus arviointi sitten kun joku on kirjottanut johdannon. Gopase+f (keskustelu) 12. maaliskuuta 2016 kello 09.50 (EET)