Keskustelu:Linna (Pori)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

jassoo.oli tynkä tai ei mutta asun Porissa ja kaupunginosana täältä ei löydy LINNAa,ei TELJÄä ja mieluusti neuvoisin ottamaan yhteyttä asemakaavaviranomaiseen jos tuntuu että hetkeäkään epäilyttää. Isolinnankatu ei vastaa kaupunginosana linnaa,jos teet kärpäsestä härkäsen et ole lordi saatikka fakiiri tms.kummajainen.en käsitä miten tällaista aineistoa kehdataan julkistaa.vaikka jääkaapissani on maitoa-en ole lehmä,jogurttia-ei nimeni Kalinka...

mielelläni vastaan kysymyksiin jotka liittyvät Porin kaupunginosiin saatikka muuhun asiaankuuluvaan mutta tätä en hyväksy totuudeksi. Kommentin jätti Liivatelehti (keskustelu – muokkaukset).

En tunne Poria yhtään, mutta luulen, ettet huomaa kaupunginosaa, koska se on osa ns. keskustan kaupunginosaa, joka oikeasti on useamman oikean kaupunginosan yhdistelmä eli suuralue. Oulussa on myös "huomaamattomia" kaupunginosia, joiden olemassa olosta ei tiedä monikaan. --Nro92 18. marraskuuta 2007 kello 15.34 (UTC)
Ns. "keskustan kaupunginosa" ei taida olla suuralue Porissa. Porin 1. kaupunginosa on Linna, ja 2. kaupunginosa Teljä, kts. vaikka Porin kaupungin tilastollinen vuosikirja, sivu 15. -- Piisamson 18. marraskuuta 2007 kello 15.38 (UTC)
Tarkemmin katsottuna Keskikaupunki on kyllä "osa-alue", mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. -- Piisamson 18. marraskuuta 2007 kello 15.42 (UTC)