Keskustelu:Liikkuvat lapset

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Olen ymmärtänyt, että artikkeleissa pitäisi suosia ennemmin sujuvaa tekstiä kuin luettelomuotoa. Tässä artikkelissa on kuitenkin jostain syystä korvattu lauseet luetelmilla. (En aio lähteä muokkaussotaan, joten huomautan asiasta täällä.) --Elena 11. toukokuuta 2008 kello 21.26 (UTC)

Kyllä, jos haluaa tehdä perusteellista työtä. On kuitenkin huomattavasti helpompaa esittää tarvittava tieto noin kuin kirjoittaa auki. En minäkään vaivautuisi mistään random -julkaisusta muuta kuin kipaleet lyömään riviin. --Ras 11. toukokuuta 2008 kello 23.50 (UTC)
Auki kirjoitetut tekstit olivat tässä artikkelissa ensin, mutta ne korvattiin luetteloilla. --Elena 12. toukokuuta 2008 kello 07.11 (UTC)
Silloin kun sama asia toistuu artikkelissa useamman kerran ne on levyartikkeleissa toteutettu luetteloina. Esimerkiksi muusikkoluettelon on lähes säännönmukaisesti jokaisessa albumiartikkelissa, ja tietttyä mallia noudattaessaan artikkelit ovat yhdenmukaisia ja helppolukuisia. Samalla tavalla on kirjailija-artikkeleissa teokset luetteloitu eikä niitä selosteta tekstissä, ellei ole erityistä syytä. --Ulrika 12. toukokuuta 2008 kello 07.21 (UTC)