Keskustelu:Liikkeenjohdon konsultit LJK

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Ei ainakaan googlehaulla löytynyt hirveästi tietoa omien sivujen lisäksi. Voisi varmaan yhdistää johonkin liikkeenjohdon konsultointia käsittelevään artikkeliin--IdzSJL2 (keskustelu) 12. lokakuuta 2016 kello 15.21 (EEST)

Artikkeli on perusteltu sillä 1) LJK on Elinkeinolämän keskusliiton (EK) perustama toimialajärjestö jo vuonna 1960 ja ainoa Liikkeenjohdon konsultoinnin järjestö Suomessa 2) LJK on osa liikkeenjohdon konsultoinnin globaalia verkostoa ja alan globaalin kattojärjestön ICMCI:n jäsen 3) LJK on Euroopan konsultoinnin toimialajärjestön, FEACOn jäsen 4) LJK:n eettisen lautakunnan jäseninä ovat EK:n ja Keskuskauppakamarin edustajat 5) LJK on valtionhallinnon ja yliopistojen tunnustama yhteiskunnallinen vaikuttaja Suomessa 6) LJK järjestää vuodessa 2-4 yhteiskunnalista seminaaria (puhujina v2016 mm. Professori Lilja / Aalto, valtiosihteeri Heinonen, pörssiyhtiön tj Kuula), jotka ovat maksullsia mutta kaikille avoimia 7) Artikkeli Konsultti sisältää lyhyen osion liikkeenjohdon konsultoinnista, mutta LJK:n tarkempi esittely siinä yhteydessä monimutkaistaisi ko artikkelia Erkka2012 (keskustelu) 15. lokakuuta 2016 kello 14.14 (EEST)

Kyllä tämä on vakiintunut ja merkittävä. Ei voi verrata tavalliseen tusinakonsulttifirmaan. --Höyhens (keskustelu) 18. lokakuuta 2016 kello 13.37 (EEST)

Yhdistyksen nimi[muokkaa wikitekstiä]

Nimiasia vaikuttaa epäselvältä. Yhdistysrekisteri tunnistaa yhdistyksen edelleen nimellä Liikkeenjohdon Konsultit LJK ry. Artikkelin nimeksi tuo korjattaisiin niin, että toisen sanan iso alkukirjain muutettaisiin pieneksi. Tätä kirjoitusasua käytetään edelleen myös yhdistyksen sivulla esim. laskutustietojen kohdalla. Yhdistyksen sivulta ajankohtaisista vuodelta 2018 käy kyllä ilmi, että on ollut ainakin suunitelma muuttaa nimeksi Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry. Tämä ei ilmeisesti ole edennyt yhdistysrekisteriin asti. Logoa on kyllä korjattu vähän sinne päin mutta siinä on &-merkki, alkukirjaimet ovat oikein ja lyhennettä ei ole. Jaa löytyypä sivulta myös graafista ilmettä, jossa on uusi nimi mutta kaikki sanat tikkukirjaimin. Säännöissä nimi toki on jo uusi, ja joka sana on kirjoitettu isolla alkukirjaimella. Yhdistyksen sometilejä on korjattu kohti uutta nimeä, tosin isojen ja pienten alkukirjainten käyttö on horjuvaa. En tsekannut, miten yhdistystä yleisesti kutsutaan aiheesta riippumattomissa tuoreissa lähteissä.Matthäus Gehägeberg (keskustelu) 7. huhtikuuta 2021 kello 17.28 (EEST)