Keskustelu:Lehtovaara (ravintola)

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Eikö Lehtovaara ole sen verran maineikas ravintola, että artikkeli pärjäisi ilman korvausvaademainintaakin? Ainakin se mielestäni tulisi poistaa uutisen vanhennuttua. Tosin asiastahan saattaa kehkeytyä suurempikin asia, kuten pizzapakinasta. --jeepo 28. kesäkuuta 2005 kello 15:43:02 (UTC)

Sopisihan tuo episodi olla vähän pienemmällä suhteellisella osuudella, mutta mainitsemisen arvoinen se kaiketi lienee, sillä kyseessä on jokseenkin poikkeuksellinen tapaus. jos artikkeliin saisi vähän täydennystä vielä. -thule 28. kesäkuuta 2005 kello 15:55:18 (UTC)
Kyllä korvausvaade sai aikoinaan melkoisesti huomiota, joten se kannattaa mainita. Artikkeli on kuitenkin vielä valitettavan vaatimaton, joten se saa sen vuoksi liikaa painoarvoa. Lehtovaara tunnettiin aikoinaan hyvänä ja maineikkaana ruokaravintolana, ja siihen tuon valituksen ssama huomioarvokin osittain perustuu. --Cuprum 9. maaliskuuta 2007 kello 16.38 (UTC)
Kyllä minusta tuo korvausvaade ansaitsisi ihan oikean maininnan tuossa jutussa, koska se on se syy miksi suurin osa ihmisistä Ravintola Lehtovaaran tuntee ja se sai siitä myös kansainvälistä julkisuutta ja on ollut osa sitä dialogia mikä liittyy mistä blogeissa/netissä saa kirjoittaa Marginaalin Janin Oululaisen rehtorin arvostelun ja TalSat:n foorumilla olleen herjauksen ohella. Case Lehtovaarassa poikkeuksellista oli, että blogikirjoittelija voitti. --Zache 10. maaliskuuta 2007 kello 13.30 (UTC)
Jupakka on tässä mainittu ihan oikeassa mittakaavassa, eikä kukaan kai ole sitä artikkelista poistamassakaan. Ongelma on pikemminkin artikkelin yleisessä suppeudessa, minkä vuoksi korvausvaade saa tällä hetkellä kohtuuttoman suuren painoarvon. Ravintolalla on kuitenkin 90 vuoden historia, mikä on Suomessa paljon. Kunhan artikkeliin tulee lisää sisältöä, kärhämä saa (vain) sen arvon, mikä sille kuuluu. --Cuprum 14. maaliskuuta 2007 kello 08.52 (UTC)

Kaipaisin lähdettä noista arvostuksista, perinteista ja palkinnoista. //John Locke 10. helmikuuta 2011 kello 02.43 (EET)