Keskustelu:Lavatanssi

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

-Sivu on onneksi laaja, mutta mielipide väritteinen. Totutut tavat on hyvä mainita tapoina, ei faktoina tai sääntöinä, koska kirjoitettuja sääntöjä ei lavoilla tanssimiselle ole. Tavat myös vaihtelevat eripuolilla Suomea. Antti.k 4. toukokuuta 2006 kello 08.09 (UTC)

Kiitokset korjauksista. Tarkoitus ei ollut tyrkyttää mielipiteitä seassa muuna kuin sinä itsenään, mutta en näemmä kuitenkaan osannut kirjoittaa oikein. :) Nyt kun vielä joku saa tarkennettua käytäntöä eri puolilta, minä kun en siitä taas suurempia tiedä. Sen takia linkitkin ovat pääkaupunkiseudun alueelta. ArZka 4. toukokuuta 2006 kello 16.15 (UTC)
muokkasin aika kovalla kädellä, niin ettei kyse olisi opaskirja tekstistä, vaan tietosanakirja... (kuitenki niin että siitä tärkeimmät "opastukset" löytyis.) Tanssista kirjoittaessa kannattaa muistaa että oikeestaan kaikki yleiset havainnot voi kirjoittaa, kai? mutta muistaa mainita esim. paikan tai että jotkut tekevät... Varsinki lavatanssi kulttuuri on melko heteronyyminen. Antti.k 9. toukokuuta 2006 kello 19.07 (UTC)

Pitäisikö tanssipaikat ja yhtyeet poistaa[muokkaa wikitekstiä]

koska molemmat löytyy tanssipalvelimen puolelta ja jos sivulle laitetaan mahdollisimman täydelliset listat niin sivun pituus kasvaa valtavasti Musamies 21. marraskuuta 2006 kello 19.51 (UTC)

Kävin muokkaamassa kohdat ja "miehet rientävät hakemaan" ja "nainen on täysin miehen armoilla" koska niistä tuli hieman luolamies ja nuija fiilis :) Korina 29. kesäkuuta 2009 kello 19.19 (EEST)

Tanssilava[muokkaa wikitekstiä]

Tanssilavan voisi joku kiinnostunut laajentaa ohjauksesta omaksi artikkelikseen. Artikkeli olisi hyödyllinen, kun kun useista tanssilavoistakin on artikkelit ja kun ilmiö tunnetaan myös muilla kielillä, niin se helpottaisi myös interwikien käyttöä.--Urjanhai 19. syyskuuta 2009 kello 18.57 (EEST)