Keskustelu:Laura Nordström

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varasija[muokkaa wikitekstiä]

Virheillä on Helsingin valtuustoryhmässä 19 valtuutettua ja yhtä monta varavaltuutettua, joista Nordström on sijalla 16. -Htm (keskustelu) 28. lokakuuta 2013 kello 19.03 (EET)

Viime kaudella jokainen varavaltuutettu oli paikalla ainakin yhdessä kokouksessa. Arvioisin, että ensimmäiset viisi varavaltuutettua ovat joka kokouksessa. Kunnanvaltuustojen kohdalla tämä varajäsenyys on tosiaan eri juttu kuin esim. eduskunnan tai europarlamentin kohdalla, niissä varajäsenyydellä ei ole mitään merkitystä, ellei varsinainen jäsen eroa tehtävästään. --Elena (keskustelu) 28. lokakuuta 2013 kello 19.07 (EET)
Ei kunnanvaltuustonkaan varajäsenyydellä ole mitään merkitystä niin kauan kuin valtuutetut eivät ole jäävejä tai poissa, tässä nimenomaisessa tapauksessa tarvitaan lähes koko ryhmän poissaolo. -Pointtini on se, että vaalin tarkoitus on valita valtuutettuja. -Htm (keskustelu) 28. lokakuuta 2013 kello 19.11 (EET)

Merkittävyys[muokkaa wikitekstiä]

Nämä meriitit eivät ymmärtääkseni ole sellaisinaan vielä riittäneet merkittävyyteen, joten tarvittaisiin ulkopuolisia lähteitä, joissa henkilöä käsitellään laajemmin. Tällä hetkellä en artikkelista sellaisia löydä. -Ochs (keskustelu) 3. huhtikuuta 2019 kello 15.07 (EEST)

Suuntaviivoissa on linjattu, että eduskuntapuolueiden nuorisojärjestöjen puheenjohtajat ovat merkittäviä. Nordströmin kohdalla wikimerkittävyydestä ei siis ole mitään epäselvyyttä. --Elena (keskustelu) 3. huhtikuuta 2019 kello 15.09 (EEST)

Vaaleissa ikuinen varasija, mutta ehkä kahden eri ministerin erityisavustajana toimiminen yhdessä eduskuntapuolueen nuorisojärjestön yhden vuoden jaetun puheenjohtajuuden kanssa niukin naukin nostavat tämän merkittävyysrajan yli. Artikkelissa liikaa primäärilähteitä tosin. jni (k) 3. huhtikuuta 2019 kello 15.40 (EEST)

Merkittävän puolueen nuorisojärjestön puheenjohtajuus riittänee. --Höyhens (keskustelu) 5. huhtikuuta 2019 kello 20.29 (EEST)
Joo, suuntaviivojen mukaan näin, halusimme sitä tai emme. --Hartz (keskustelu) 6. huhtikuuta 2019 kello 12.55 (EEST)