Keskustelu:Kuvaputki

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelien jäsentely[muokkaa wikitekstiä]

Kommenttina korjattava-mallineen kehotukseen "Päätettävä tehdäänkö artikkeli kuvaputkinäyttö vai kuvaputki vai molemmat ja muokattava sisältö päätöksen mukaiseksi": Ehdotan että pysytään Kuvaputki-nimessä, johon aikanaan siirretty; tämänhetkinen tynkä käsittelee kuvaputkitekniikkaa yleisesti, siltä pohjalta on hyvä laajentaa. Aiheista "Kuvaputkitelevisio" ja "Kuvaputkinäyttö" riittänee omat luvut artikkelehin "Televisio" ja "Näyttölaite", ja pääartikkeli-viittaukset tänne. --LemonKing (keskustelu) 16. huhtikuuta 2012 kello 13.10 (EEST)

Tuossa on oma systematiikkansa. Myös ohjaukset ja pääartikkeli-viittaukset on korjattava.
Luku katodisädeputkesta rakennetusta näytöstä tulisi kait kappaleeksi artikkeliin tietokonenäyttö eikä artikkeliin näyttölaite. Vai pitäisikö vielä hieman pohtia artikkelien tietokonenäyttö ja näyttölaite sisältöä ja nimeämistä? --Aulis Eskola (keskustelu) 16. huhtikuuta 2012 kello 15.21 (EEST)
Suurta kiirettä ei taida korjauksella olla, sillä korjauskehotus on pantu artikkeliin vuonna 2008. --Jmk (keskustelu) 15. marraskuuta 2018 kello 22.20 (EET)

Suojattava[muokkaa wikitekstiä]

Voisikos tämän sivun suojata vandaaleilta, jottei kokonaista IP-avaruutta jouduttaisi sulkemaan?--85.76.98.185 28. maaliskuuta 2016 kello 19.59 (EEST)