Keskustelu:Kuopion Sirkus

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hmm... ei nyt välttämättä kovinkaan tunnettu, mutta suomessa on melko vähän sirkuksia. Lähteet toki (puuttuvat), ja lähdeviittaukset, mutta artikkelin tekijällä varmastikin läytyy lähteet tiedolle, jota ei löydy kotisivuilta. Minun mielestäni artikkeli sisältää tarpeeksi merkittävää tietoa säilyäkseen wikipediassa. Kaipaa vain hieman ulkoasun ehostusta ja lähdeviitteitä. Mielummin poistoäänestykseen, jos halutaan poistaa ko. artikkeli.--Sni 26. toukokuuta 2008 kello 22.56 (UTC)

Suomen nuorisosirkusliiton sivuilla mainitaan parisenkymmentä jäsenjärjestöä, mutta en tiedä sitten onko Kuopion Sirkus niiden joukossa erityisen merkittävä vai pitäisikö ajatella, että ne kaikki ovat merkittäviä. Vai olisiko parempi, että vain liitosta olisi artikkeli ja yksittäiset koulut mainittaisiin sen yhteydessä. Mene tiedä. --Tanár 27. toukokuuta 2008 kello 11.08 (UTC)
Sekin voisi tietty riittää, mutta myös Sorin sirkuksesta on oma artikkeli, eli jos päädytään vaihtoehtoon, että kirjoitetaan vain liitosta, niin sekin pitäisi sitten poistaa, hankala kysymys.--Sni 27. toukokuuta 2008 kello 11.16 (UTC)
Minusta toimintansa vakiinnuttaneet ovat tässä taiteenlajissa merkittäviä. Kuopion sirkus on toiminut jo yli 20 vuotta ja se riittäköön. --Höyhens 27. toukokuuta 2008 kello 19.08 (UTC)
No näin, Sorin Sirkuskin on perustettu 1985, joten eivätköhän ne sitten kumpikin ole oman artikkelinsa arvoisia. --Tanár 27. toukokuuta 2008 kello 20.25 (UTC)
Tämän keskustelun perusteella poistin Merkittävyys kyseenalaisettu -mallineen. Laitoin artikkeliin kuitenkin lähteetön -mallineen, koska minulla ei ollut aikaa varmeentaa artikkelin lähteitä ja tehdä viitteitä. Täytyy katsoa paremmalla ajalla, jos joku ei ole ehtinyt ensin. --Sni 28. toukokuuta 2008 kello 15.58 (UTC)

Merkittävyys Kuopion Sirkusen wikitiedostoon on erittäin merkittävä nimittäin Kuopion Sirkus on yksi Suomen nuorisosirkusliiton perustava jäsen ja toiminut tosiaan yli 20v. alalla. Ja on Pohjois-Savon alueella erittäin tärkeä nuorten harrastajien tukia. Kyseessä ei sii ole mikään kiertolais / leikitään sirkusta puistosa tapainen vaan Ry, joka toimii Suomen lakien alaisena ja on saanut merkittävie apurahoja. lähde viitteenä on sirkuksen omat kotisivut.--Roininen 8. elokuuta 2008 kello 11.04 (UTC)