Keskustelu:Kognitiivinen neurotiede

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuunArtikkeli on poistettava[muokkaa wikitekstiä]

Artikkelin ongelmia voi lukea yläpuolelta. Sen lisäksi artikkelin kirjoittaja on myöntänyt kopioineensa kirjasta: [1] "Olen käyttänyt tässä vaiheessa varmasti myös osia kirjan lauseista ja koko lauseitakin sellaisenaan." Käyttäjän muokkaushistorian ja aikaisempien kommenttien perusteella tulkittuna tämä tarkoittaa paljon suurempaa kopiointia kuin tuo lause antaa ymmärtää. Artikkeli pitää poistaa. -kyykaarme (keskustelu) 12. marraskuuta 2017 kello 10.25 (EET)

Olen kanssasi eri mieltä ja perustelen kantaani ylläpitäjien ilmoitustaululla. Aisofi (keskustelu) 12. marraskuuta 2017 kello 13.25 (EET)
Artikkeli on nyt poistettu. Luin perustelut täällä ja ylläpitäjien ilmoitustaululla. --Pxos (keskustelu) 28. marraskuuta 2017 kello 19.45 (EET) Lisäys: Artikkeliin tehtiin viimeistä edellinen muokkaus 12. marraskuuta 2017, ja Aisofi kirjoitti sen yhteenvetoon näin: "Artikkeli tullaan järjestelmällisesti tarkistamaan ja korjaamaan lähiaikoina." Kun lähiaikaa on kulunut kaksi viikkoa, on selvää, että artikkelia ei korjattu lainkaan. --Pxos (keskustelu) 28. marraskuuta 2017 kello 19.47 (EET)