Keskustelu:Klenbuteroli

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Klenbuterolilla ei ole ihmisillä lihasta kasvattavaa vaikutusta. (ei anabolisia vaikutuksia ihmisellä toisin kuin joillain eläimillä)


Sivustolla viitataan Timo Seppälän höpöjuttuihin jotka ovat perua muista höpöjutuista. Miten Timo Seppälän dopinglinkissä ja a-klinikalla kirjoittamaa roskaa voidaan käyttää Wikipedian tietojen viitteenä. Eikö viitteeksi tulisi käyttää esimerkiksi tutkimustuloksia joissa osoitetaan nyt nämä Timo Seppälän kirjoittamat lihaksia kasvattavat vaikutukset IHMISELLÄ.

Kyseinen lääkeaine kasvattaa kyllä esimerkiksi lehmien lihasmassaa. Muistaakseni lehmillä oli reseptoreita käytössä joita ihmisellä taas ei. Näiden reseptoreiden kautta lääkeaine sitten aiheuttaa tuota lihasten kasvua lehmillä mutta jos nämä reseptorit puuttuvat tämä lihasten kasvu ei tule toteutumaan.

Ihmisellä klenbuteroli ei kasvata lainkaan lihasmassaa. Nostaa ruumiinlämpöä kuumeeseen saakka ja lisää energian tarvetta jolloin ihminen polttaa enemmän energiaa. Betasalpaajia hyvä pitää käsillä jos tällä meinaa laihduttaa. Ei suositeltavaa. Astmalääke vain ja ainoastaan onko tämä täysin unohdettu tästä kirjoiteltaessa? Mikkmaat (keskustelu) 5. joulukuuta 2017 kello 06.40 (EET)[vastaa]