Keskustelu:Klemetti-Opisto

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Pitäisikö kuorojen esittelyt jättää mieluummin erillisille sivuille? esim. Klemetti-Opiston Naiskuoro. Taisin olla se, joka vahingossa loi sivun Klemetti-Opisto, kun piti luoda naiskuorosivu. Siitä sähläys. Sorry.

Ihmettelen eikö kuoro mahtuisi Klemetti-opiston otsikon alle. Sen merkitys ei kuitenkaan liene niin suuri, että se kaipaisi Wikipediassa omaa artikkelia ainakaan siitä päätelle miten harvoin se kokoontuu. --Ulrika 11. huhtikuuta 2007 kello 19.33 (UTC)
Tuo on varmasti makuasia. Itsestäni tuntuu oudolta, jos kuoroja esitellään Klemetti-Opiston pääsivulla, mutta muita musiikkikursseja ei. Kuorojen merkitys Klemetti-Opiston toiminnassa on marginaalinen, mutta toisaalta ne ovat itsenäisiä rekisteröityjä yhdistyksiä, joilla on toimintaa myös opiston ulkopuolella. Näillä perusteilla lähdin tekemään itsenäistä sivua, jonka nimeämisessä mokasin (eli tuli vahingossa tehtyä muka Klemetti-Opiston pääsivu).
Epäilen kyllä että ainakin naiskuoron artikkeli tulee poistetuksi. Kamarikuorolla on niin pitkät perinteet, että se ylittää kyllä käsittääkseni merkittävyyskynnyksen. Voisit muuten allekirjoittaa kommenttisi painamalla muokkausruudun yläpuolelta painiketta joka on toinen oikealta. Lisäys: muilla kursseilla ei ehkä ole samanlaista julkisuusarvoa. Wikipediaan otettavien aiheiden on kuitenkin ylitettävä tietynlainen kynnys, jotta ne säilyisivät. terv. --Ulrika 11. huhtikuuta 2007 kello 19.47 (UTC)

Kiitos allekirjoitusohjeesta. Olen uusi täällä, joten en ole vielä törmännyt kuin ihan perusohjeisiin. Mulle on myös vierasta toi artikkelien säilymis- tai poistamispolitiikka. Ymmärrän kyllä, että kaikenlaista turhaa tietoa pitää välttää niin Wikipediassa kuin muuallakin, joten jää nähtäväksi tuleeko KLONK-kuoro tuomituksi liian vähäpätöiseksi... en sitäkään tiedä, kuka poistopäätökset tekee. Joku tietty taho vai kuka tahansa, jonka mielestä artikkeli on turha. Se jääköön siis nähtäväksi.--Kanttila 11. huhtikuuta 2007 kello 20.05 (UTC)

Artikkeleiden kohtalosta yleensä äänestetään, ellei kyse ole ihan selvästä roskasta. Ovatko Klonkin levyt omakustanteita vai levy-yhtiön kautta julkaistuja? --Ulrika 11. huhtikuuta 2007 kello 20.11 (UTC)

Nähtävyys?[muokkaa wikitekstiä]

Millä perusteella Klemetti-Opisto on nähtävyys? --Hrrkrr31 3. lokakuuta 2009 kello 21.58 (EEST)[vastaa]

Ei kyllä millään perusteella. Myöskään Oriveden kaivos ei liene nähtävyys. Roquai 3. lokakuuta 2009 kello 22.08 (EEST)[vastaa]