Keskustelu:Kissanpiiskaajankuja

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Mitä viitteiksi?[muokkaa wikitekstiä]

Se ruotsinkielisen nimen varmistaminenhan tuossa oli kaikkein vaikeinta, kun sitä ei löytynyt Googlella mistään! :D Kristiinankaupungin kartta sen sijaan on itsestäänselvyys, joten poistan senkin...

Hassua, että Kristiinankaupungissa kaikki puhuvat K.p.kujasta paikallisnähtävyytenä, mutta kaupungin virallisilla matkailusivuilla (ainakaan ruotsinkielisillä) se ei esiinny. Ties vaikka puheluni jälkeen esiintyisi... ;)

Niin, ja kiitos luokituksesta!

--Jippe 6. syyskuuta 2005 kello 13.06 (UTC)

Kiitos mielenkiintoista pikkuartikkelista! --Nimistömaakari 6. syyskuuta 2005 kello 13.16 (UTC)

No jos se on Kristiinankaupungin merkittävin katu, ei sen säilyttäminen varmaan suuri synti ole. Ongelmana näissä katuartikkeleissa on mm. ettei yhdestä kadusta yleensä riitä paljon tarinaa kerrottavaksi (ellei ala luetella kadulla olevia liikkeitä tms. aivan nippelitietoa). --ML 6. syyskuuta 2005 kello 13.53 (UTC)

Kujan nimestä[muokkaa wikitekstiä]

Saatan puhua puutaheinää, mutta kissa on sellainen lyhyt ruoska, jolla on monta päätä. On sitten sanonta, että "ei mahdu edes kissaa heiluttamaan", mikä tarkoittaa ahdasta paikkaa. --Hautala 6. syyskuuta 2005 kello 14.25 (UTC) Joo, englanninkielisestä löytyikin sitten artikkeli Cat o' nine tails. --Hautala 6. syyskuuta 2005 kello 14.27 (UTC)