Keskustelu:Kerava

Kohteesta Wikipedia
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Logo? Ei muistakaan Suomen kunnista ole logoja listattuna. Kyse on kunnan markkinointimateriaalista, ei virallisesta symbolista kuten vaakuna. Vaakunasta oikealla sijaitseva kohta on varattu kartalle, joka osoittaa kunnan sijainnin Suomessa. --Hapo 15. heinäkuuta 2006 kello 18.13 (UTC)

Toistaalta logo on se mitä Kerava tuntuu tänäpäivänä käyttävän vaakunan sijasta. Ovat pistäneet sen kaikkialle missä ennen oli vaakuna, jos vain laki sallii. -iJusten

Kaupunginosat[muokkaa wikitekstiä]

Jos joku osaa muokata Keravan kaupunginosat, niin lienee olisi paikallaan täydentää kaupunki kokonaiseksi. Nyt ainakin kolmannes pinta-alasta puuttuu eli lisätkääpä Ylikerava, Kaskela (+Päivölänlaakso) ja Jokivarsi listaan! Muutoinkin kaupunginosissa olisi tarkennettavaa... mm. Myllynummi on osa Alikeravaa, virallisesti myös Jaakkola. Lapila kuuluu osaksi Keskustaa ja Heikkilä osaksi Lapilaa eli hiukan on kaupunginosat, pienalueet ja muut paikkamääreet nyt sekaisin.

Mahtaisiko löytyä joku asiantunteva henkilö, joka voisi hieman valottaa tätä kaupunginosa-asiaa ja vastata kysymykseeni sivulla Keskustelu mallineesta:Kerava? --BishkekRocks 4. huhtikuuta 2007 kello 19.19 (UTC)


Sijainti Suomessa[muokkaa wikitekstiä]

Miksi Keravan sijainnin ilmaisussa käytetään Tuusulan kuntaa? Eikö Keravasta muka ole omaa sijaintiversiotaan? Jonkun tulisi korjata tämä. --Tortza 28. joulukuuta 2007 kello 19.11 (UTC)


Päivitys: Korjasin sen itse aikoja sitten, kun muut eivät viitsineet. --Tortza 2. helmikuuta 2008 kello 18.14 (UTC)

Kerava-laatikon tiedot[muokkaa wikitekstiä]

Laatikossa sanotaan:
Työttömyysaste 3,7% %
Ensiksikin, mihin tuo tieto (Työttömyysaste 3,7%) perustuu? Toisekseenkin, ajattelin tuhota tuon ylimääräisen %-merkin, mutta tulin toisiin ajatuksiin kun katsoin sivua Muokkaa-välilehdellä. Laatikko on "mallineen" tms. tuottama; mutta kovasti paljon näytti asioita puuttuvan Muokkaa-välilehdellä, verrattuna siihen, mitä artikkelissa näkyy. Mistä ihmeestä ne (esim. väestön ikäjakaumatiedot) on tullut artikkeliin, kun niistä ei näy jälkeäkään Muokkaa-välilehdellä? Työttömyysaste-kohdassa näyttää olevan arvo 3,7%, siis vain yhdellä %-merkillä, joten "malline" tms. pannee ylimääräisen sellaisen annetun arvon perään. --TWx4eABO5y 10. tammikuuta 2012 kello 20.21 (EET)

Keravan energia[muokkaa wikitekstiä]

Keravan energia on Kaupungin omistama yhtiö, joten se ansaitsee paikkansa artikkelissa. MiPe, millä perusteella poistit tiedot? [1] --Watti (keskustelu) 3. syyskuuta 2015 kello 19.37 (EEST)