Keskustelu:Kauko Mäntylä

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

...tässäkin voisi harkita, josko voisi yhdistää näitä tietoja, ei suoraan ehkä poistaa. Muutoin samaa mieltä, ettei taida merkittävyys Mäntylällä riittää. (Lisää): Yksi linjanveto tietysti on, onko herätysliikkeiden johtokuntien puheenjohtajuus riittävä merkittävyyden meriitti? - eikös tuo herätysliike ole kohtuullisen runsaslukuinen, kuitenkin?Tetopa 1. elokuuta 2007 kello 14.27 (UTC)

Poistoäänestys on yleinen tapa ratkaista nämä. Niitä voi aloittaa, vaikka ei itse tietäisi kantaansa. Toinen vaihtoehto on keskustella kahvihuoneessa. -tKahkonen 1. elokuuta 2007 kello 14.41 (UTC)
Mielestäni tämän järjestön puheenjohtajuus on vähintään yhtä merkittävä asema, kuin puolueiden nuorisojärjestöjenkin puheenjohtajuudet, jotka on päätetty säilyttää. Vanhoillislestadiolaisuus artikkelista näkyi, että liikkeen piirissä on 80-150000 ihmistä, joten kyllä minusta tuommoinen on jo sinänsä tarpeeksi kiinnostava henkilö, josta olisi hyvä perustiedot olla täälläkin.Tetopa 1. elokuuta 2007 kello 14.48 (UTC)