Keskustelu:Kaukalopallo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

"Vanha liitto oli SLU:n jäsen. Ennen yhdistymistä Helsingissä toimiva SKPU jätti mm. toimittamatta Opetusministeriöön avustusrahaselvitykset. Ketään ei kuitenkaan ole laiminlyönneistä haastettu oikeuteen tai asiaa ei ole käsitelty julkisesti. Vastaava virkamies OPM:ssä on jäämässä/jäänyt? eläkkeelle. Liiton puheenjohtajana oli henkilö joka valittiin valtakunnan urheiluasioista vastaavaksi ministeriksi."


Tämän artikkelin voisi merkata kiistanalaiseksi. Yhdistymissotkussa oli kaksi osapuolta, vanha Suomen Kaukalopalloliitto (SKPL) Jyväskylästä ja Suomen Kaukalopallounioni (SKPU) Helsingistä. Tekstissä viitataan ilmeisesti Jan Vapaavuoreen, niin sen voisi kyllä kertoa ihan nimelläkin, jos tieto on oleellista. Sanamuodoista voi päätellä, että artikkelin on kirjoittanut vanhan SKPL:n henkilö. Lisäksi artikkeli ei oikein täytä objektiivisen artikkelin tunnusmerkkejä.

Liittojen yhdistyminen herättää vieläkin kiihkeitä tunteita ja sodankäynti yltää Wikiin asti.Kommentin jätti 95.175.117.21 (keskustelu – muokkaukset)

Poistin tuon kappaleen lähteettömänä. --Otrfan 2. elokuuta 2010 kello 12.02 (EEST)

Naisten SM-sarjakin on: http://www.kaukalopalloliitto.fi/index.php?id=378 82.141.75.77 12. maaliskuuta 2012 kello 00.26 (EET)

En-wikin artikkeli alkaa: Rink bandy and rinkball are 2 very similar team sports.
Kaukalopallo on tietääkseni "rink bandy", mutta mikäs tuo toinen on suomeksi?
Myöskin, Rink bandy uses bandy sticks and rinkball ice hockey sticks, mutta suomenkielisen artikkelin mukaan käytössä on "kaukalopallomaila". Ovatko siis jääpallomaila ja kaukalopallomaila eri asia vai eivät? 85.217.47.2 13. heinäkuuta 2012 kello 13.05 (EEST)