Keskustelu:Katyn

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Poistan kaksi epäkuntoista linkkiä. Mema1968 5. maaliskuuta 2007 kello 02.49 (UTC)

kummaa sensuuria?[muokkaa wikitekstiä]

Ihmettelin kun tämän Katynin aiheen kohdalla ei ollut paljon mitään laajalti tiedetystä Katynin metsän joukkomurhasta. Sehän on tälläkin hetkellä ajankohtainen kun Putinin Venäjä ei halua murhattujen omaisten pääsevän osaksi korvausprosessia.

Sitten luin tämän artikkelin muokkaushistorian....ja ihan selvästi artikkelia pyritään "tyhjentämään". Mitään selityksiä isojen, faktapohjaisten tekstien poistolle ei ole annettu. Samat aiemmin kirjatut faktathan on luettavista muista Wikeistä.

Katsotaan kestääkö juuri laittamani laiha lisäys FAKTOJA edes muutaman minuutin :-) Kommentin jätti 88.114.205.104 (keskustelu – muokkaukset).

Et ehkä huomannut artikkelissa linkkiä Katynin joukkomurha. Lisäämäsi teksti käsittelee vain joukkomurhaa, ei metsää. --ML 30. tammikuuta 2009 kello 00.03 (EET)Vastaa[vastaa]


Totta ML, en huomannutkaan. Ja kertoilen siitä tuonne lisää. Tällainen satunnainne lisäilijä ei aina huomaa...vielä kerran, anteeksi. Toisaalta on hassua että paikkaa ei todellakaan tiedetä mistään muusta kuin kyseisestä tapahtumasta. -Ville--Villeke 30. tammikuuta 2009 kello 00.22 (EET)Vastaa[vastaa]