Keskustelu:Karpolla on asiaa

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tänään la 9.12.06 esitettiin Karpolla on asiaa -ohjelma, jonka lopussa oli perinteinen joulupukki-kisa. Kyseisen osion alussa mainittiin, että tämän vuoden pukinarvailuperinne on (toistaiseksi?) viimeinen. Miten tämä ilmoitus pitäisi tulkita? Ja aloin miettimään, että pitäisikö asiasta mainita itse artikkelissa? --Usm 9. joulukuuta 2006 kello 17.08 (UTC)

Karpo todennäköisesti lopettaa keväällä. On vielä epäselvää, jatkaako nuorempi Karpo vetovuorossa. Siinä olen yhtä mieltä, että moinen kommentti ei artikkeliin sovi.--EsaL-74 9. joulukuuta 2006 kello 17.10 (UTC)

Aloin tuossa miettimään... Muotoutunut tunnuslauseeksi tämä "(tosi)tarinoita Suomesta suomalaisille" -lausahdus (en muista tarkalleen miten meni, huono muisti), pitäisikö mainita artikkelissa? --Usm 5. toukokuuta 2007 kello 17.38 (UTC)

Karporaattori[muokkaa wikitekstiä]

Tuota.. muistaako joku tarkemmin, mutta mun muistaakseni "Karporaattori" oli liikenneohjelma yhdessä "Enska" Itkosen kanssa? Ei siis "Karpolla on asiaa" eri nimellä. Ohjelman nimi tietenkin väännös toimittajan nimestä ja kaasuttimen englanninkieleisestä nimestä? --EsaL-74 2. tammikuuta 2007 kello 22.00 (UTC)

Huono muisti minullakin, nimi kuulostaa tutulta, tekivät yhdessä liikenneohjelmaa. Artikkelissa saattaa siis olla pieni virhe. --Wipu 5. tammikuuta 2007 kello 07.00 (UTC)