Keskustelu:Karjalan evankelis-luterilainen kirkko

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Kuinka tämä kuva liittyy artikkeliin niin voin laittaa siihen kuvatekstin? ihan vaan auttaakseni--Vesteri 16. maaliskuuta 2008 kello 23.02 (UTC)

Terve, kiitos avusta. Olen ensikertalainen ja ihan tumpula täällä. Lueskelin ohjeita ja siinä mainittiin että jokaisessa artikkelissa olisi hyvä olla kuva. Tuolla Karjalan kirkon tuki ry:n sivuilla olisi ihan oikeita kuvia kirkosta, mutta en osannut niitä tallentaa ensin jonnekin...josta saisin ne käyttöön. Ajattelin että selkeä risti antaa kuvaa mistä artikkelissa on kyse. Tuo kuva ei siis liity kuin symboliarvoltaan tekstiin.Valkis 29. heinäkuuta 2008 kello 23.21 (UTC)

Moikka kuvan olisi kyllä hyvä liittyä artikkeliin ja jos sinulla on tekijänoikeudet noihin Karjalan tuki ry:n kuviin niin niiden tuominen wikipediaan ei ole ongelma--Vesteri 16. maaliskuuta 2008 kello 23.23 (UTC)

Rakensin niitä sivuja yhtenä tekijänä. Yritän katsoa kun aikaa tulee, miten kuva siirretään. Apukin otetaan vastaan. Sopiva kuva voisi olla itse ottamani http://www.karjalankirkko.net/karjalan_kirkko/galleria/ Kuva jossa lukee "Ehtoollisen vietto Sortavalassa". Sen tekijänoikeudet ovat minulla jo mielihyvin annan sen tähän käyttöön.Valkis 29. heinäkuuta 2008 kello 23.20 (UTC)