Keskustelu:Kaivinpaalu

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Teemu!

Oletko tuhonnut kaivinpaalujen tietoja?

Tiia-Riina

Tarkoitat ilmeisesti otsikoita tyhjille kappaleille: minä poistin ne. Mitään tietoja ei ole poistettu. Jos haluat rauhassa rakennella artikkelia, tee se tekstieditorissa, älä artikkelin sivulle. Tekstieditorista sitten kuttapastaat tekstin artikkeliin kun se on valmis. Keskeneräisyyksiä on turha jättää artikkeliin.
Kaikki vanhat versiot ovat versiohistoriasta nähtävissä. Voit tarkistaa suunnittelemasi (tai siis TeemuT:n lisäämän) otsikkorakenteen: klikkaa yläotsikkoa "historia" ja listalta haluamasi versio. Allekirjoita muuten kommenttisi lisäämällä perään ~~~~ eli neljä tildeä, allekirjoitus + pvm ja kellonaika lisätään tällöin automaattisesti.
Terveisin -Riisipuuro 4. lokakuuta 2007 kello 12.38 (UTC)--

Näköjään riisipuuro otti ja muokkasi. Kun pääsen kotkaan niin lisään sisältöä ja katsotaan josko tyhjä otsikko saisi olla pienenhetken.

Riisipuuro: Olisiko mahdollista, että et siivoaisi esim. ensi viikonloppuun mennessä sivuja. Eli kokeillaan tässä pientä ryhmätyötä, josta tekijä muokkaa sitä. Ei ole kauan kesken. On ryhmän muille jäsenille helpompaa, kun eivät ole aiemmin kokeilleet edes vastaavaa systeemiä. Kommentin jätti TeemuT (keskustelu – muokkaukset).

{{työn alla}} -merkintä on hyvä tällaisia tilanteita varten. --Harriv 6. lokakuuta 2007 kello 13.05 (UTC)
Ilman muuta sopii. Kannattaa tosiaan käyttää tuota HarriV:n mainitsemaa Työn alla -mallinetta: se kertoo asian muillekin, myös kaivinpaaluista tietoa etsiville. Terveisin --Riisipuuro 6. lokakuuta 2007 kello 16.36 (UTC)--


Moi Jultuz ja Teemu!

Nyt on perjantai ja ajattelin alkaa muokata tuota meidän ryhmätyötämme. Saadaan se sitten valmiiksi.

Terveisin Tiia-RiinaTiia-Riina 12. lokakuuta 2007 kello 09.30 (UTC)


Vielä sen verran, että paneudun ensi sijaisesti Power Pointin tekemiseen. Siksi toivonkin, että te voisitte keskittyä kirjalliseen tuotokseen.

Tiia-Riina 12. lokakuuta 2007 kello 10.03 (UTC)