Keskustelu:Kai-Veikko Vuoristo

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Wikipedian etusivulla oli pyydettyjä artikkeita, mm tämä Kai-Veikko Vuoristosta.

Ei sitten pitäisi laittaa sellaisia toivomuksia jos niitä pidetään roskana.

Wikipedia tarvitsee apuasi! Punainen linkki tarkoittaa, että aiheesta ei vielä ole artikkelia. Voit auttaa kirjoittamalla puuttuvista aiheista.

Täytä artikkelitoive:Kai-Veikko Vuoristo

AriKoo

Artikkelit ovat toki tervetulleita. Siitä ei nyt ollut kyse. Kyse oli siitä, että artikkeli oli kopio tekijänoikeuden alaisesta weppisivuat, vain joitain sanoja oli välistä muuteltu. Jos on valita siitä, kopioiko tänne tekijänoikeudenalaista materiaalia vai jättääkö tekemättä...kannattaa jättää tekemättä. --83.148.219.100 23. maaliskuuta 2006 kello 12.47 (UTC)


No kun kaverista ei juurikaan ole mitään muuta tietoa saataville, niin asia faktat ovat kuitenkin samoja, sanojen paikkaa vain vaihdetaan etei olisi suora kopio.

Tälläistä ei pitäisi nimittää roskaksi,vaan pyydetään muotoilemaan artikkeli uudestaan.

AriKoo

Jos koko artikkeli on suora copypaste, josta on hämäyksen vuoksi muutettu muutama hassu sana, mutta josta 99% on suoraa kopiota on se ilmiselvästi roskaa. --83.148.219.100 23. maaliskuuta 2006 kello 12.52 (UTC)

Nyt täytyy sanoa että ÄLY hoi älä jätä! Älkää sitten laittako tuonne etusivulle toivomuksia jos ne eivät sitten kelpaa.

ja sitä paitsi tuollaisen tunnistamattoman IP osoiteen takana voi olla kuka tahansa kakara joka heittää tuosta vain ohimennen Roskaa kommentin. Jonkun vakiokäyttäjän pitäisi myös valvoa näitä juttuja.

Siis jokainen artikkeli täälläkin voidaan tulkita jostain kopioiduksi, sanoja on muutettu. No tuo omani voidaan kyllä muokata eritavalla, mutta miksi tehdä se, jos joku heti huutaa että tämä on roskaa.

AriKoo


Pidetään ne kommentit kuitenkin asiaa koskevana, eikä aleta nimitellä muita käyttäjiä. En ala edes puolsutella itseäni, on sinun oma asiasi katsoa muokkaushistoriastani onko siellä jotain epäasiallista. Vaikka olisikin, ei ole syytä puhua toisten käyttäjien persoonasta vaan asiasta. Edelleenkin; Olet copypastella ottanu tuon artikkelin ja muuttanut muutaman sanan. Kunnolliset artikkelit varmasti kelpaavat, kopioidut eivät. Kopioiden teko tänne ei ole Wikipedian tarkoitusperien mukaista, lisäksi huomioon täytyy ottaa tekijänoikeusasiat. --83.148.219.100 23. maaliskuuta 2006 kello 13.06 (UTC)