Keskustelu:Käy vierelläin

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

En ymmärrä --- yritin korjata omaa tekstiäni, miten joku toinen sitä voisi muokata?? --KaTu 20. marraskuuta 2006 kello 20.21 (UTC)

Wikipedia on vapaa tietosanakirja, jossa kaikki saavat muokata kaikkien artikkeleita. Kirjoittaessasi artikkelin wikipediaan luovutat sen myös vapaaseen käyttöön.--ELLusKa_86 20. marraskuuta 2006 kello 20.23 (UTC)
Tarkoitin, miten joku voi muokata sitä samanaikaisesti? Ihmettelin vain, että en voinut tallentaa tekstiäni, sitten arvelin että siinä on jotain vikaa ja rupesin korjaamaan. Olisiko minun pitänyt huomata, mitä kohtaa muokataan? Voinko tarkistaa asian? Ymmärrän kyllä, että minäkin voin muokata kenen tahansa tekstiä - niin olen tehnytkin esim. linkittäessäni albumien nimiä. --KaTu 20. marraskuuta 2006 kello 20.42 (UTC)
OK. Tajusin väärin kysymyksesi =) Anteeksi. Eli siis, jos joku ehtii muokata artikkelia sillä välin kuin olet aloittanut artikkelin muokkauksen, muokkauksesi ei mene läpi. Jos toisen käyttäjän tekemä muutos on pieni, voithan copy-pasteta omat muokkauksesi uuden version päälle ja lisätä toisen käyttäjän muokkaukset samaan versioon. (tulipas sekavaa...toivottavasti ymmärsit =)--ELLusKa_86 20. marraskuuta 2006 kello 20.45 (UTC)