Keskustelu:Joukkoirtisanoutuminen

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Artikkelin tekijänä kerron että tämä käsittelee joukkoirtisanomisia yleisesti. Laitoin tuon Tehyn tapauksen siihen ny sen takia ettemme vielä tiedä onko Tehyn joukkoirtisanomiset tarpeeksi merkittävä juttu omaan artikkeliin. Siitä voidaan kyllä sitten myöhemmin tehdä oman artikkelin kun irtisanomisten laajuus ja vaikutus yhteiskunnassa tiedetään. Sitä ennen olkoon Tehyn joukkoirtisanoutumiset tämän artikkelin alaotsikkona. --Pisces 11. lokakuuta 2007 kello 06.01 (UTC)

Eiväthän he vielä ole käyttäneet ko. keinoa. --tkjk 11. lokakuuta 2007 kello 15.03 (UTC)

Kuten Tkjk jo mainitsi he eivät ole käyttäneet sitä vaan ainoastaan antaneet työtaisteluvaroituksen. Korjasin asian.--kalamies 11. lokakuuta 2007 kello 15.17 (UTC)
Mallineen idea juuri oli se, että Tehyn tekemiset on nyt ajankohtainen, mutta ei se nähdäkseni mikään maailman rauhaa järisyttävä asia ole, että siitä tarvitsisi virkettä pitempää mainintaa artikkelissa olla. Uutistoimistot on aivan jossain muualla kuin Wikipediassa. --qWerk 11. lokakuuta 2007 kello 16.14 (UTC)
Katotaan ny miten juttu kehittyy... Nyt mediassa puhutaan "historiallisesta työtaistelusta", joten juttu voi hyvinkin olla useamman lauseen veroinen, mutta jos Tehyn juttu lässähtää, niin lyhennetään sitten Tehyn osuutta virkkeeseen tai pariin... Pidetään nyt tiedot ylhäällä ihan yleisen kiinnostuksen takia ja muokataan artikkelia myöhemmin jutun kehittymisen mukaan... --Pisces 11. lokakuuta 2007 kello 19.30 (UTC)
media taitaa puhua historiallisesta tapahtumasta, Suomessa, ja Suomihan ei tunnetusti ole maailman napa. En tiedä, mutta jenkeissä on ehkä ollut massiivisempia esimerkkejä, jotka olisivat IMO paljon mielenkiintoisempia kuin mikä tilanne nyt Suomessa on. --qWerk 12. lokakuuta 2007 kello 12.37 (UTC)