Keskustelu:Joseph Franklin Rutherford

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rutherford oli Seuran kolmas presidentti. Ensimmäinen oli William H. Conley ja toinen Charles Taze Russell. Toisen jälkeen tulee kolmas... Älä enää muuta sivua tiedoiltaan vääräksi.--Jari 25. helmikuuta 2008 kello 22.28 (UTC)

Englanninkielisen Wikipedian Joseph Franklin Rutherford artikkelin mukaan hän oli toinen presidentti. En-wiki ei tunne Conleyta. Tästä tämä muutos saattaa johtua. En siis väitä että olet väärässä ja että Rutherford ei olisi kolmas presidentti, mutta en-wikin perusteella käyttäjä oli ehkä tehnyt tämän muutoksen eikä väärän tiedon levittämistarkoituksessa. Kannattaisi ehkä muuttaa en-wikin artikkelia mikäli Rutherford katsotaan yleisesti kolmmanneksi presidentiksi. --Ism 25. helmikuuta 2008 kello 22.47 (UTC)
William H. Conleystä ei tiedetä juurikaan mitään. Hän toimi Vartiotorniseuran ensimmäisenä presidenttinä pari vuotta, ennen kuin Russell otti viran itselleen. Asia mainitaan yhdessä lauseessa kirjassa "Jehovan todistajat - Jumalan valtakunnan julistajia", joten kyseessä ei ole mitenkään mielipide tai salatieto. Korjaan asian nyt sekä englantilaiseen että suomalaiseen wikipediaan.--Jari 28. helmikuuta 2008 kello 07.15 (UTC)