Keskustelu:Jonkheer

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Käännösmallineen lisääminen[muokkaa wikitekstiä]

Kommentti siirretty takaisin Käyttäjä Vernissagen keskustelusivulle, sillä se on tarkoitettu informoimaan häntä Wikipedian käytännöistä.

Uskomatonta, miten nopeasti käännösmallineen lisäämisen jälkeen lähdeviitteet löytyivät. Hienoa!--Vernissage 24. huhtikuuta 2009 kello 13.07 (EEST)
Onhan se uskomatonta, mutta olin tehnyt ne valmiiksi käyttäjä:Joonal:n häiriköinnin vuoksi ja olin lisäämässä niitä. Jos haluat lisätä mallineita, artikkeleita kyllä riittää, mutta tästä asiasta on käyty vääntö erään käyttäjän kanssa, joka yritti samaa. Lopeta siis suosiolla, äläkä rupea häiriköimään. Mikä on todellinen ongelmasi? --Ulrika 24. huhtikuuta 2009 kello 13.15 (EEST)
Käännös-mallineen lisääminen on ihan asiallista, jos artikkeli todellakin on käännös. Se ei ole mitään häiriköimistä. Toivon, että Ulrikan hyökkäävät sanat eivät paina Vernissagen mieltä ja hän jaksaa jatkossakin muokata asiallisesti. Gopase+f 24. huhtikuuta 2009 kello 13.20 (EEST)
Nyt alkaa näköjään parveilla kaikenlaisia vanhoja tuttuja taas ympärillä. Silloin kun asiasta on ilmoitettu yhteenvedossa, mallineen lisääminen on tarpeetonta. Minäkin toivon ettei kommenttini jää painamaan Vernissagen mieltä, vaan hän ottaa vinkistä vaarin. Jos nyt kuitenkin tunnette vastustamatonta halua ruveta lisäilemään mallineita, eikä tärkeämpää tehtävää ole, voitte toki aloittaa urakan. Se urakka ei kyllä lopu, sillä Wikipedia on täynnä käännösmallineita vailla olevia käännösartikkeleita, kuten myös lähteettömiä artikkeleita, jos katsotte tarpeelliseksi niidenkin merkitsemisen. Jos kuitenkin urakka lähtee käyntiin niin, että keskitytään erityisesti Ulrikan kääntämiin artikkeleihin, sitä voi pitää häiriköintinä. Työintoa teille molemmille ja hyvää päivänjatkoa! --Ulrika 24. huhtikuuta 2009 kello 13.31 (EEST)
En pidä Ulrikan viestiä asiallisena. Minulla ei ole intoa ottaa yhteen hänen kanssaan, joten vetäydyn takavasemmalle. Käännös-mallineen lisääminen on asiallista, vaikka asia olisi ilmoitettu muokkaushistoriassakin. Tietosanakirjaa tehdään lukijoita, ei muokkaajia varten. Gopase+f 24. huhtikuuta 2009 kello 13.35 (EEST)
En ymmärrä miten mallineen lisääminen voi olla häiriköintiä. Mallineesta on se hyöty että artikkeli joutuu sopivaan luokkaan kuten Luokka:Käännetyt lähteettömät artikkelit. Tietysti mallinetta ei tule lisätä häiriköintimielessä kaikkiin jonkun tietyn käyttäjän kääntämiin artikkeleihin. Kaikkein paras olisi jos artikkelin aloittaja itse lisäisi mallineen heti alkuunsa. -- Jniemenmaa 24. huhtikuuta 2009 kello 13.40 (EEST)
Tässä tapauksessahan artikkelin aloittaja poisti käännös-mallineen. :) Gopase+f 24. huhtikuuta 2009 kello 13.42 (EEST)
Artikkelissa on nyt lähteet. Jos epäilette muiden tietojen paikkansapitävyyttä, olkaahyvät merkitkää lähdepyynnöt kyseisten tietojen kohdalle. Tässä on nyt kaksi tai itse asiassa Joonasl mukaan lukien kolme käyttäjää, joilla on jotakin hampaankolossa minua vastaan, kun tätä artikkelia tullaan sorkkimaan. Suotakoon se heille anteeksi. Huomautan kuitenkin, että käyttäjä Gopase+filla olisi tekemistä omienkin aloitustensa kanssa. Sieltä puuttuu lähteitä ja viitteitä. Tämän lyhyen artikkelin tein pikaisesti jonkin muun jutun yhteydessä, ja nyt näyttää että siitä on tullut eräiden henkilöiden taistelutanner. Taustana tässä nyt on paitsi henkilökohtaiset kaunat, myös nähtävästi keskustelu, jota on viime päivinä käyty Joonasl:n ja Samulili:n käyttäytymisestä Wikipediassa.
Gopase+f ilmoitti äsken poistuvansa vasemmalle, joten menehän nyt ja rupea kunnostamaan niitä omia artikkelialoituksiasi. Tai vaikka Vernissagen, joista myös näyttää puuttuvan mallineita, esimerkiksi Lydia Lopokova. Minä en lisää sinne mallinetta. Alkaa mennä komiikan puolelle. --Ulrika 24. huhtikuuta 2009 kello 14.04 (EEST)

Artikkeli kaipaisi nyt lähteitä, joita Samulili voisi etsiä, sen sijaan että hän kerääntyy haaskalle eräiden muiden käyttäjien tavoin. Kukahan vielä tuntee kiinnostusta tähän vaatimattomaan artikkelin aloitukseen Jonkheer, jonka merkitystä Wikipedisteille en sitä tehdessäni tajunnut? --Ulrika 24. huhtikuuta 2009 kello 14.21 (EEST)