Keskustelu:John Cena

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Heh.Joku oli laittanut tuonne John Cenan ja Marian suhteesta ja poistin sen kirjoitusvirheiden takia. jers1 13. lokakuuta 2006 kello 12.45 (UTC)

Jatkan[muokkaa wikitekstiä]

Nyt tulee jatkoa 2005-vuodesta, joten älkää tehkö mitään. Kiitos etukäteen.

---Kielioppia? john cena nostaa yleensä niskansa päälle jonkun painijan ja heittää sen lavalta alas. Kerran cena hetti big shown 'hell in a cell' matsissa häkin päältätuomarin pöydälle,jolloin pöytä särkyi ja big showilta tuli iso haava selkään????

Hmmh. Mistä lähtien brändissä voi painia, ellei kyse ole suomalaistetusta brandy-sanan versiosta? RAW tarvitsee jonkun muun selitteen kuin "brändin". Lisäksi yhdys sanat ja räikeät anglismit kaipaavat paikkausta. Mistä lähtien "charismaattinen" on ollut suomea?

Cena merijalkaväessä?[muokkaa wikitekstiä]

Ainakaan sen paremmin englanninkielinen Wikipedia kuin Cenan profiili wwe.com:ssa ei tiedä miehen sotilasurasta mitään. Hän esitti pääosaa WWE Filmsin tuottamassa elokuvassa The Marine. Jos hän todella olisi palveluksessa merijalkaväessä, hän tuskin pääsisi viikoittain esiintymään RAW:iin. Kjpuu 31. joulukuuta 2006 kello 17.42 (UTC)

Iso Update[muokkaa wikitekstiä]

Nyt tuli iso update minulta, aloittelin 2007:aa, lisäsin lempinimet ja managerit sekä jotain Cenan painin ulkopuolisesta urasta. Wormmaster 9. tammikuuta 2007 kello 19.44 (UTC)

"Cena merijalkaväessä?"[muokkaa wikitekstiä]

RAW nauhoitetaan etukäteen,eli eivät he tietääkseni joka viikko ole RAW:ssa.(Omien tietojeni mukaan) jers1 7. maaliskuuta 2007 kello 17.43 (UTC)

- RAW:ta ei nauhoiteta etukäteen. RAW on live-show. Wormmaster 20. maaliskuuta 2007 kello 16.55 (UTC)

Muistan lukeeneeni jostain päin WA:ta että RAW nauhoitetaan etukäteen(ei tietenkään jos kyseessä on PPV).Lukemani teksti meni jotenkin näin:"...on loukkaantunut viimeisimmissä RAW:n nauhoituksissa..." Eli tämän mukaan normaali RAW:t(Maanantai-illan RAW:t) nauhoitettaisiin etukäteen ennen kuin ne lähetettäisiin TV:ssä.Mutta saatan tietenkin olla väärässä.jers1 6. huhtikuuta 2007 kello 11.26 (UTC)


Juu,olen ollut väärässä.Huomasin sen juuri.Anteeksi kaikille jotka uskoivat virheellistä tietoani.jers1 12. toukokuuta 2007 kello 09.10 (UTC)

?????????????????????????[muokkaa wikitekstiä]

Miksi kaikki tekstit on poistettu? Kommentin jätti 87.95.127.35 (keskustelu – muokkaukset) 30. marraskuuta 2010 kello 11.24 (EET)

Liittyy keskusteluihin Huonoimmat showpainija -artikkelit roskaksi ja Huonoimmat showpainija-artikkelit roskaksi, pt. 2. Sääli tietenkin heidän kannaltaan, jotka ovat noiden artikkeleiden tekoon aikaa käyttäneet, mutta monen käyttäjän käsityksenä on ollut, että tämän ja noiden muiden lähes tyhjäksi putsattujen artikkelien laatu on ollut ennen putsaamista liian huono. Jos joku haluaa artikkelia tästä nykyisestä tynkäversiosta laajentaa, niin sen voi kuka tahansa tehdä. Korostuksena kuitenkin, että kieliasuun ja lähteistykseen kannattaa kiinnittää huomiota, ensiksi mainitun heikkous ja jälkimmäisen puuttuminen kun ovat olleet ne pääsyyt aiemman tekstin poistoon. --Nironen 30. marraskuuta 2010 kello 11.57 (EET)